mrtsd kullanıcısının son içeriği

1. M

Mercedes G ile Takaslı BMW R1200 GS

Ynt: Mercedes G ile Takaslı BMW R1200 GS satarsanız fiyatı ne ?
  2. M

mini cooper s & nissan hardbody

hardbody 158000 de 14,500 lira pazarlık yapılabilir 2008 üstü az km de 4*4 veya 4*2 mitsubishi l200 veya nissan skystar la takas olabilir cooper bi arkadaşımın 44000km de borusan bakımlı kaza yok düz vites otomatik klima sport tuşu bixenon far fonksiyonlu direksiyon (müzik...
  3. M

Opel Frontera Sport

Ynt: Opel Frontera Sport imola yellow da düşünebilirsiniz google da aratırsanız fikir edinebilirsiniz.
  4. M

Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?..

Ynt: Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?.. sürüşe göre çok fark ediyor gerçekten eğer sağ ayağa hakim olursanız şehir içinde 5-6 litre arası uzun yolda 4 litreye kadar düşüyor albea dan bahsediyorum ama gazlarsanız yakın tüketimi ona göre artıyor yani 100 km de 10 litrelere kadar...
  5. M

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım 2004 sonunda ehlyetimi aldım 2005 temmuza kadar 98 corsa (pertte çıktı) 2005 te 99 passat 1,8 2006 98 megane 06 albea şu anda 07 civic
  6. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar; Ben Murat 23 yaşındayım Kadir Has üniversitesi grafik tasarım öğrencisiyim inşallah son dönemim off-road da deneyimim hiç yok ama en kısa zamanda ufaktan ufaktan bişeyler yapmak istiyorum şu anki aracım honda civic, bide şirketin olan bir nissan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,999
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri