Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle zaman ayırıp tecrübelerinizi paylaştığınız için hem size hem diğer yanıt verenlere çok teşekkür ederim. Evet çekme karavanımız var. Ormanyaya daha önce gitmiştim çok güzel. Asıl amacımız daha fazla yer görerek, konaklamaya ücret ödemeden 2-3 hafta boyunca karavanla bu turu tamamlamak...
Evet abi ben de mevsime ve etrafın sakin olmasına guvenerek cikacagim. Bi yerde max 2 gun kalir devam ederim zaten ama yine de zabita jandarma falan ceza yazmasin yada olmadık bi saatte karavani burdan çekin derseler zor durumda kalmiyim diye onceden tecrubeli karavancilara lokasyon sormak istedim.
Merhaba. Nisan ayında istanbuldan çıkıp (Ormanyada bi kaç gün kalıp) Antalyaya dogru gitmeyi dusunuyoruz. Aslında amaç karavanı didime goturmek ama dolaşarak ve farklı yerlerde kamp yaparak bilecik, afyon, burdur, antalya, kaş ,fethiye üzerinden Didime gitmeye karar verdik. Sezon da başlamadığı...
Biz normal otomobille cekecegiz. Aracimizda hgs var zaten. Cekme karavani yeni aldigimiz icin yola çıkmadan şu sorunu cozelim dedik. Dün hgs musteri hizmetlerini aradim telefondaki yetkili o2 belgeli ve kendine ait plakası oldugu icin karavana da hgs cikarmaniz gerek aksi halde ceza yazabilir...
hocam durum netleşti mi acaba ? Biz de o2 belgeli çekme karavan aldık. Ne yapmamız gerek, kimileri çeken araçtan otomatik olarak 3.sınıf ücret keser diyor. Kimileri Çekme karavan için de HGS almanız lazım diyor. Doğrusu nedir bilen var mı ?