Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de Ankara'da yaşıyorum. Bölgemden SDR ile dinleyebildiğim bir iki röle var; orada da her akşam QSO yapan aynı bir-kaç kişi sadece (gecekondu usulü yaptığım koaksiyel dipol anten ile alabildiklerim, tüm Ankaradaki amatör arkadaşları tenzih ederim, onları duyamamak benim acizliğim) :smiley:))
Sağolun üstadım. Demek boşuna beklemişim bu sürede. neyse. Bu vesilyle sormuş olayım, başlangıç için CB araç/ev sistemi mi kovalayayım (2. el) yoksa uhf/vhf pmr mi bilemedim
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese merhabalar.
Adım Armağan. Eczacıyım ve ankarada yaşıyorum. Gezmeyi severim, fotoğrafa ve denize düşkünüm. Kendimi bu alanlarda gelişitirmek için bu platforma katıldım. hem bilgi dağarcığımı hem de dostluklarımı geliştirmeyi umuyorum.
Fujifilm...