muammer izmir den kullanıcısının son içeriği

1. muammer izmir den

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 sevgili yücel bey en kısa zamanda resimleri çekip siteye koymaya çalışacağım selamlar
  2. muammer izmir den

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 bülent bey siz yazıncaya kadar bende fark etmemiştim araç muyanesine neden vize dediğimi galiba izmirde genel kabul bu yönde biz bu şekilde anlaşıyorduk ama bütün türkiyenin okuduğu bir platformda durum değişiyor her halde selam ve sevgilerimle
  3. muammer izmir den

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 yücel bey dileklerinize teşekkür ederim aracıma taktığım çeki demiri standart t 5 çeki demiri yani ekstra bir şeyi yok ama yinede isterseniz resimlerini çekip (her nekadar nasıl yükleyecegimi bilmiyorsamda) yüklemeye çalışırım selamlar
  4. muammer izmir den

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 yücel bey aynen doğru anlamışsınız şu anda işlem gerçekleşti bir adette çeki demiri taktırdım ilave olarak plan ve projeler çizildi hazır ve elimde inşaallah pazartesi ek bir belgesini doldurup vizeye gitmeyi planlıyorum bu işlemleri yaptırdığım şirket...
  5. muammer izmir den

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu seyfettin bey akşam sahibinden com dan mesaj atacağım iyi günlerr
  6. muammer izmir den

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 sevgili nüvit bey nazik cevabınızdan dolayı teşekkür ederim telefonunuzu not ediyorum şu anda yani 2 ocakta arabamı 5+1 citi vana çevirtiyorum daha sonraki aşamalarda sizi arıyacağım iyi günler
  7. muammer izmir den

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu seyfettin bey selamlar sizinle daha önce konuştugumuz koltuk döndürme aparatlarını ve tavan havalandırmasını almak için e mail nosundan hesap numarasını yollayabilirmisiniz
  8. muammer izmir den

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar telefonum 0532 583 49 98
  9. muammer izmir den

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar seyfettin bey bitişik olabilir kumaş olusa daha iyi olur selamlar
  10. muammer izmir den

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar selamlar seyfettin bey mesajınızı ancak şimdi görebildim bana bir tane ön sağ yolcu koltuğu birde arkada üçlü koltuk lazım olacak koltuğun altına profili el firenini bağlamak içinmi koymamız gerekiyor sizin imal ettiğiniz dönme aparatı...
  11. muammer izmir den

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu inşaallah en kısa sürede tanışmak dileğiyle iyi akşamlar
  12. muammer izmir den

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba hüsnü beyöncelikle Hoşgeldiniz ben izmirden muammer karavan olarak kullandığınız t4 olduğunu yazmişsınız memnun oldum bende yeni 2006 model bir t5 aldım ben de sizin gibi karavan niyetine kullanmayı düşünüyorum belki bir araya gelebilirsek...
  13. muammer izmir den

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar seyfettin bey arabam 2006 model uzun şase T5 yüksek tavan
  14. muammer izmir den

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar seyfettin bey benim 2006 yüksek tavan transporter imin ön koltuklarını şöför ve yolcu dönerli yapmak istiyorum sizin sahibinden com daki ürünlerinizi gördüm onlardan alıcam inşallah şimdi burdaki ustalar şöför koltuğunun dönemeyeceğini çünki...
  15. muammer izmir den

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı