Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5
bülent bey siz yazıncaya kadar bende fark etmemiştim araç muyanesine neden vize dediğimi galiba izmirde genel kabul bu yönde
biz bu şekilde anlaşıyorduk ama bütün türkiyenin okuduğu bir platformda durum değişiyor her halde selam ve sevgilerimle
yücel bey dileklerinize teşekkür ederim aracıma taktığım çeki demiri standart t 5 çeki demiri yani ekstra bir şeyi yok ama yinede isterseniz resimlerini çekip (her nekadar nasıl yükleyecegimi bilmiyorsamda) yüklemeye çalışırım selamlar
yücel bey aynen doğru anlamışsınız şu anda işlem gerçekleşti bir adette çeki demiri taktırdım ilave olarak plan ve projeler çizildi hazır ve elimde inşaallah pazartesi ek bir belgesini doldurup vizeye gitmeyi planlıyorum bu işlemleri yaptırdığım şirket...
sevgili nüvit bey nazik cevabınızdan dolayı teşekkür ederim telefonunuzu not ediyorum şu anda yani 2 ocakta arabamı 5+1 citi vana çevirtiyorum daha sonraki aşamalarda sizi arıyacağım iyi günler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
seyfettin bey selamlar sizinle daha önce konuştugumuz koltuk döndürme aparatlarını ve tavan havalandırmasını almak için e mail nosundan hesap numarasını yollayabilirmisiniz
Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar
selamlar seyfettin bey mesajınızı ancak şimdi görebildim bana bir tane ön sağ yolcu koltuğu birde arkada üçlü koltuk lazım olacak koltuğun altına profili el firenini bağlamak içinmi koymamız gerekiyor sizin imal ettiğiniz dönme aparatı...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba hüsnü beyöncelikle Hoşgeldiniz ben izmirden muammer karavan olarak kullandığınız t4 olduğunu yazmişsınız memnun oldum bende yeni 2006 model bir t5 aldım ben de sizin gibi karavan niyetine kullanmayı düşünüyorum belki bir araya gelebilirsek...
Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar
seyfettin bey benim 2006 yüksek tavan transporter imin ön koltuklarını şöför ve yolcu dönerli yapmak istiyorum sizin sahibinden com daki ürünlerinizi gördüm onlardan alıcam inşallah şimdi burdaki ustalar şöför koltuğunun dönemeyeceğini çünki...