mueve kullanıcısının son içeriği

1. mueve

Evcil hayvanlarla kamp

Ynt: Evcil Hayvanlarla Kamp Her gün 2 defa doğada köpek gezdiren, haftanın en az 1 günü 2 köpeğimle dağa kampa giden biri olarak sanırım bazı uyarılarda bulunabilirim. Yazacaklarım önlem amaçlı olduğu için, köpeğinizle kampa gitmeniz konusunda sizi negatif etkilemesin. Amaç önlem almak. Yoksa...
  2. mueve

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Merhaba. Bahsi geçen programda anlatılmak istenen doğada yani vahşi hayvan avı esnasındaki vahşilikleri ile eve döndüklerinde, aileyle birlikteyken sakin, dengeli ve hoşgörülü olmaları. Dogoların ülkemizde yasaklanmış olmasına, bir dogo sahibi...
  3. mueve

Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !..

Ynt: Gezenbilir'in Dört Ayaklı Üyeleri !.. Bunlar da benim ufaklıklar Sasha ve Boncuk:)
  4. mueve

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Herkese merhaba. Başlıktan anlaşılacağı gibi, kullanacağım alanlara uygun çadır almak istiyorum. Öncelikle iki kişinin rahat hareket edebileceği bir çadır olmalı. Yağmura karşı kesinlikle dayanıklı olmalı. Gerek arabayla, gerek sırt çantasıyla, gerek kanoyla kullanacağım için...
  5. mueve

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba. İsmim Caner, yaşım 32 civarı:) Bodrum'da yaşıyorum. Bir çantam, bir çadır ve bir uyku tulumu sahibiyim. Şu aralar bolca bulunan boş vaktimi, ülkemizi gezip kamp yaparak değerlendirmek istiyorum. Zamanı geldiğinde de hayalim olan güney...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri