Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tablet olaylarını çok araştırmadım. çok bir bilgim yok. Çok da gerekli olur mu bilmiyorum. zati akıllı telefonlarla senkronize olabiliyor yeni nesil teypler. cd-rom girişi bile düşünmüyorum. düz bir model tercih edeceğim.
Aracımdaki önizlenimlerim şu şekilde. Motor performansı süper. Bayılma kesinlikle yok. Rölantide dahi tıkır tıkır dik bir yamacı çıkıyor. Turbonun güzelliği. Umarım sorun çıkarmaz. Araca motor yalıtım yapılmış. içerisinde ses yok. Amortisörler mükemmel. Kasisten geçerken dahi kasisi...
Aracım ford motor. Turbo. 120hp. Zannedersem puma denilen motor oluyor. Sigortayı yaptırdım. Acı geldi. 1400 lira Ray sigorta çıkarmışlardı ama o gün yaptırmadığım için fiyatı 1800e çektiler. 1500e maphreden yaptırdım.
1987 model 2.5 turbodizel motor. 2.9 ford motoru denilen 2.5 ten. Sigorta işini henüz halletmedim. 15 gün boyınca bekleyip fiyatları analiz etmeyi planlıyorum.
Herkese iyi geceler diyorum. Yarın inşAllah ben de defender ailesine katılacağım. Çocukluktan beri hayalimdi. Tek korkum trafik sigortası ne kadar çıkacak. Bu da forumda ilk mesajım. Gece gece uyku tutmadı. Foruma üye oldum. Devamlı olmam dileklerimle. Fotoğrafları çeker çekmez paylaşacağım...