Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari
mümkünse linki yükleyebilirmisiniz. ben tam ekran olan bir IGO yazılım arıyorum. bana yardımcı olurmusunuz. ghuncel olsada olur.
teşekkürler
Ynt: Holux 1200 GPS Alıcısını Bilgisayarıma Nasıl Bağlarım
herşey için teşekkürler açık havada deneme şansım oldu ve çalıştı. bana guncel bir navigasyon yazılımı IGo gibi önerebilirsimisin ben pek bilmiyorum.
teşekkür ediyorum.
tamam çok teşekkür ederim reha bey açık havaya çıkartınca test edeceğim. bir sorun olduğunda buraya yazarım.
saygılarımla... kolay gelsin.
hayır denemeyi kapalı alanda yapıyorum. bunun önemi varmıydı ::) . bilgim olmadığı için mazur görün lütfen. acaba şuan araba yok, evde deniyordum olmazmı .
reha bey
cd içinden
test programını bulamadım bir türlü, ne yapmam lazım. ayrıca igo yazılımı ile gps tarattığımda gps alıcı başarıyla bulundu uyarısı geliyor. ama uydu bağlantısında kırmızı çarpı işareti var.
arkadaşlar arabaya laptopumdan navigasyon yapmak için geçenlerde İGO navigasyon yazılımını indirdim, yazılımında gps alıcısız çalışmadığını söylediler ,bende hepsiburadadan Holux 1200 serisi gps alıcısı aldım. usb ile bağladım ama IGO yazılımı bir türlü bağlanamıyor.
bana yardım edebilecek olan...