murat6790 kullanıcısının son içeriği

1. murat6790

Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari mümkünse linki yükleyebilirmisiniz. ben tam ekran olan bir IGO yazılım arıyorum. bana yardımcı olurmusunuz. ghuncel olsada olur. teşekkürler
  2. murat6790

Holux 1200 GPS Alıcısını Bilgisayarıma Nasıl Bağlarım

Ynt: Holux 1200 GPS Alıcısını Bilgisayarıma Nasıl Bağlarım herşey için teşekkürler açık havada deneme şansım oldu ve çalıştı. bana guncel bir navigasyon yazılımı IGo gibi önerebilirsimisin ben pek bilmiyorum. teşekkür ediyorum.
  3. murat6790

Ynt: Holux 1200 GPS Alıcısını Bilgisayarıma Nasıl Bağlarım tamam çok teşekkür ederim reha bey açık havaya çıkartınca test edeceğim. bir sorun olduğunda buraya yazarım. saygılarımla... kolay gelsin.
  4. murat6790

Ynt: Holux 1200 GPS Alıcısını Bilgisayarıma Nasıl Bağlarım hayır denemeyi kapalı alanda yapıyorum. bunun önemi varmıydı ::) . bilgim olmadığı için mazur görün lütfen. acaba şuan araba yok, evde deniyordum olmazmı .
  5. murat6790

Ynt: Holux 1200 GPS Alıcısını Bilgisayarıma Nasıl Bağlarım reha bey cd içinden test programını bulamadım bir türlü, ne yapmam lazım. ayrıca igo yazılımı ile gps tarattığımda gps alıcı başarıyla bulundu uyarısı geliyor. ama uydu bağlantısında kırmızı çarpı işareti var.
  6. murat6790

arkadaşlar arabaya laptopumdan navigasyon yapmak için geçenlerde İGO navigasyon yazılımını indirdim, yazılımında gps alıcısız çalışmadığını söylediler ,bende hepsiburadadan Holux 1200 serisi gps alıcısı aldım. usb ile bağladım ama IGO yazılımı bir türlü bağlanamıyor. bana yardım edebilecek olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri