Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ürünü kullanmadığımdan dolayı satıyorum.
Satış Fiyatı 700 TL Dir.
Telefon : 05337145879
Murat ÇAKAR
BURSA
Dünyanın en yüksek 14 sekizbinlik dağlarından biri olan 8068 metre yüksekliğindeki Gasherbrum dağ sinsilesinin en yükseği olan Gasherbrum 1 dağının adını alan bir yüksek irtifa dağcılık...
Merhaba
2009 yılı Eylül ayında aldığım Garmin 60Csx cihazımın ilk iş olarak hafıza kartında bulunan harita dosyasının yedeğini aldım ve 4Gb bir karta aktardım. Hiç sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.
Ancak yakın zamanda yeni çıkan 2010 Navcity yazılımı ve Web Update ile cihazımı güncelleme...
Ynt: Hafıza Kartı ve İzler
Tekrar Merhaba
Peki hafıza kartında olan bir iz kaydı dahili hafızada yok ise bunu ekranda nasıl kullanılabilecek duruma getirebiliriz yada böyle bir izi kullanma şansı varmıdır??
Teşekkürler
Ynt: Hafıza Kartı ve İzler
Reha Bey Merhaba
Denemek için dahili hafızadakileri sildim çünki hafıza kartına kaydet dediğimizde hem dahili hemde hafıza kartına yazıyor.
İz kayıt ayarları ise normal sıkıntı yok. Yeni kayıt yaptığımda her iki bölüme yazdığı için sorun yok.
Tek problem Dahilide...
Merhaba
Garmin 60CSX model GPS de 4 GB Hafıza kartı mevcut.
Tüm izler kayıt edilirken Hafıza Kartına kayıt et seçeneği mevcut.
Dahili hafıza ise bir iz kayıtlı değil
Bu izleri hafıza kartında ve Bilgisayar programında sorunsuz bir şekilde görebiliyoruz
Ancak dağda bayırda kampta iken bu...
Ynt: PTT - Kargo'da Kaybolan Dağ Pantalonum Hk.
Merhaba
Başınıza gelen olaya gerçekten üzülmemek mümkün değil.
Benzer bir olay benimde 2 gün önce başıma geldi. Yurtdışından getittirdiğim birkaç model yapım malzemesi ile ilgili sorunlar çıktı. Amcalar kutuları tek tek açmışlar içindekileri...