muratcakar kullanıcısının son içeriği

1. M

Boreal G1 Expedition Dağ Botu

Ürünü kullanmadığımdan dolayı satıyorum. Satış Fiyatı 700 TL Dir. Telefon : 05337145879 Murat ÇAKAR BURSA Dünyanın en yüksek 14 sekizbinlik dağlarından biri olan 8068 metre yüksekliğindeki Gasherbrum dağ sinsilesinin en yükseği olan Gasherbrum 1 dağının adını alan bir yüksek irtifa dağcılık...
  2. M

Garmin 60CSX Siline Topo harita yardımı

Merhaba 2009 yılı Eylül ayında aldığım Garmin 60Csx cihazımın ilk iş olarak hafıza kartında bulunan harita dosyasının yedeğini aldım ve 4Gb bir karta aktardım. Hiç sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ancak yakın zamanda yeni çıkan 2010 Navcity yazılımı ve Web Update ile cihazımı güncelleme...
  3. M

Hafıza Kartı ve İzler

Ynt: Hafıza Kartı ve İzler Tekrar Merhaba Peki hafıza kartında olan bir iz kaydı dahili hafızada yok ise bunu ekranda nasıl kullanılabilecek duruma getirebiliriz yada böyle bir izi kullanma şansı varmıdır?? Teşekkürler
  4. M

Hafıza Kartı ve İzler

Ynt: Hafıza Kartı ve İzler Reha Bey Merhaba Denemek için dahili hafızadakileri sildim çünki hafıza kartına kaydet dediğimizde hem dahili hemde hafıza kartına yazıyor. İz kayıt ayarları ise normal sıkıntı yok. Yeni kayıt yaptığımda her iki bölüme yazdığı için sorun yok. Tek problem Dahilide...
  5. M

Hafıza Kartı ve İzler

Merhaba Garmin 60CSX model GPS de 4 GB Hafıza kartı mevcut. Tüm izler kayıt edilirken Hafıza Kartına kayıt et seçeneği mevcut. Dahili hafıza ise bir iz kayıtlı değil Bu izleri hafıza kartında ve Bilgisayar programında sorunsuz bir şekilde görebiliyoruz Ancak dağda bayırda kampta iken bu...
  6. M

PTT - Kargo'da Kaybolan Dağ Pantalonum Hk.

Ynt: PTT - Kargo'da Kaybolan Dağ Pantalonum Hk. Merhaba Başınıza gelen olaya gerçekten üzülmemek mümkün değil. Benzer bir olay benimde 2 gün önce başıma geldi. Yurtdışından getittirdiğim birkaç model yapım malzemesi ile ilgili sorunlar çıktı. Amcalar kutuları tek tek açmışlar içindekileri...
  7. M

60CSx Isı Göstergesi

Ynt: 60CSx Isı Göstergesi Reha Bey Merhaba Bu diagnostik mod da açılım nasıl bir olay nasıl yapılıyor anlatmanız mümkün olurmu?? Teşekkür ederim.
  8. M

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Havacılıkla ilgilenenlerin işine yarayabilir. Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri