murgurkan kullanıcısının son içeriği

1. murgurkan

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Bence motoru almadan önce eğitimi alın. Böylelikle eğitim sırasında size hangi motorun uygun olduğuna kendiniz daha doğru olarak karar verebilirsiniz kanaatindeyim.
  2. murgurkan

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

Bence iyi biryerden alacağınız eğitim ile 650 lik bir enduro uygun olur. Böyle bir eğitimden sonra f650GS bence iyi bir seçim olabilir.
  3. murgurkan

Amatör Telsizcilik Sınavı ?

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı ? Mayıs ve ekim diye biliyorum. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sayfasindan takip edebilirsiniz.
  4. murgurkan

4x4 araçların egzos muayene periyotları

Ynt: 4x4 araçların egzos muayene periyotları Benim aracında da arazi taşıtı geçiyor ve iki yıllık yapıldı. Araç 2007 gv
  5. murgurkan

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan bey, bu 2008 yeni grand vitara için cevapladınız mı? Ben mi görmedim?
  6. murgurkan

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. dun eskisehir yolunda odtu den biraz sonra benide cevirdiler. sadece cam filmleri konusunda sizi ikaz ediyorum bir de plakalar okunmuyor deyip gonderdiler. tepe lambasi konusunda hic bir sey soylemedi...
  7. murgurkan

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? güzel olmuş :)
  8. murgurkan

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? Şu anda eskisiyle kıyaslanmaz bile. İyi olmuş elinize sağlık.
  9. murgurkan

Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş?

Ynt: Gezenbilir Sadece Bende mi Yavaş? Bir süredir bende aynı sorunla karşılaşıyorum...
  10. murgurkan

Yeni ferozam

Ynt: Yeni ferozam Öncelikle aracınızı güle güle kullanın. Ben GV aracımda teleflex kullanıyorum ve memnunum.
  11. murgurkan

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler .
  12. murgurkan

Navigasyon Tavsiyesi

Ynt: Navigasyon Tavsiyesi Bende piranha leon kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım ne güncelleme ile ilgili nede cihazla ilgili.
  13. murgurkan

2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi

Ynt: 2010 Mayıs Sınavı Hakkında Bilgi Bu sorulara veya ilgili metinlere sayfanın neresinden ulaşılıyor bulamıyorum valla :)
  14. murgurkan

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Yorumlarınızı değerlendireceğim çok teşekkürler.
  15. murgurkan

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Teşekkür ederim. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR