musatafabülbül kullanıcısının son içeriği

1. musatafabülbül

Sepet Bagaj ve Jant Lastik Arıyorum

ARKADAŞLAR AŞAĞIDA FOTOĞRAFINI EKLEDİĞİM ARACIMA TAVANA SEPET, SİS LAMBALARI LASTİK-JANT GİBİ AKSESUARLAR ARIYORUM FİKRİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.
  2. musatafabülbül

Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011) bu organizsyonu ayın 1 inde değilde 2 sinde yapsaydınız daha iyi olmazmıyıdı ? malum bir bir öncesi yılbaşı gecesi eğlenmeye gidenler alkol alanlar olacaktır ve gelmek isteyipte katılamayanlar olacaktır diye düşünüyorum.Kendi...
  3. musatafabülbül

Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16)

Ynt: Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) rakam beni aşıyor doğrusu,bu aralar arştırmadayım istediğiniz fiyata saygı duyarım fakat sıfır jant lastik takımı da alınabilir diye düşünüyorum bu fiyata
  4. musatafabülbül

Ynt: Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) tabii fiyatı da bildirirseniz sevinirim
  5. musatafabülbül

Ynt: Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) Gayet şık görünüyor,kaç ölçüdür acaba bu lastikler almış olsam sorunsuz takabilirim sanırım aracıma doğrumudur?
  6. musatafabülbül

Ynt: Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) Anlıyorum,ben bahsettiğim ölçüdeki(245/70/16) jant ve lastiği internetten buldum fiyatı da cazip geldi o nedenle soruyorum uygulamalarıda var resim olarak yükllüyorum,sizin jantlarınızıda görmek isterim daha iyi olacaksa tercih edebilirim tabiki,ben...
  7. musatafabülbül

Ynt: Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) işte fotolar
  8. musatafabülbül

Ynt: Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) emin değilim daha çok yeniyim bilmiyorum doğrusu fotoğraftan anlaşılırmı acaba yüklesem
  9. musatafabülbül

Lada ya bu lastikler olur mu( 245-70-16) bir yerde sorento jantıyla birlikte bu ölçüde lastik buldum bijon aralığı 5x139,7 yani tam niva ölçüsü,fakat 245 konusunda emin olamadım fikri olan var mıdır?
  10. musatafabülbül

Ordu da Yok mudur Faaliyet??

Ynt: Ordu da Yok mudur Faaliyet?? 18 ihaftasonumu sadece ve ekip kaç kişi acaba
  11. musatafabülbül

Ynt: Ordu da Yok mudur Faaliyet?? Anladım,yine de bir doğa faaliyeti olursa haberdar edebilirm,bir izcilik kulübümüz var zaman zaman haftasonu kampı yapılıyor,haricen bisiklet olabilir,bisiklet organisasyonları da zaman zaman yapılıyor bende katılmayı düşünüyorum ,bisikletimi bile aldım,yayla...
  12. musatafabülbül

Ynt: Ordu da Yok mudur Faaliyet?? ordu ya yeni geldiyseniz şöyle söyleyebilirim,bir kulüp yok ya da aktif faaliyet sürekli olmuyor,üniversite kulüpleri var fakat onlar kendi aralarında faaliyet yapıyorlar bildiğim kadarıyla,benimde birçok kamp malzemem var ama henüz kullanamadım,bir de iş...
  13. musatafabülbül

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben mustafa ordu da yaşıyorum önceleri birkaç doğa sporuyla ilgilendim,bisikletim mevcur ve 4x4 lada aracım mevcut,kamp yapmayı çok seviyorum,burada olmakla çok şey kazanacağımı düşünüyorum.sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri