Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler arkadaşlar epiydir aranızdan uzaklardaydım evlatlık pajeromu sattım dizel almayı düşünüyorum tek kapı elimde otomatik ateşleme var daha önceden almıştım yedek te dursun dıye ama şu an işime yaramıyo eğer isteyen olursa verecem GAYET TEMİZ VE ORJİNAL
Ynt: ARAC ÜSTÜ CADIR
aslında tam olarak denemedım ama usta dedı kılon fazla kırıla bılır ve dedıgı de oldu cıkarken daha ıkıye ayrıldı sonradan baska bı sıstem uyguladı merdıven arasına yuvarlak demırden ayak kaynattı mentese gorevını yapması ıcın vede oldu suan gayet sağlam vede cok rahat...
Ynt: pajero benzinli turbo
anladım uğrasmaya ve zametıne değmez normal asfaltta sıkıntı yok araba normal gıdıyo ama bızım buralar daglık arazı oldu için hep rampa cıkış araba ıster ıstemez cekişten dusuyo merak edıyorum bu motor 2.6 bu araca yeterlı gelmıyo mu bu kadarmı eskı sıstem demek...
Ynt: 4G54 2.6 BENZİNLİ MOTOR
haklısın yuk koyduğum zaman asa basar bıde ses gelıyodu tahmın etmemiştim bilgin için teşekkurler arabanın ustune cadır koymayı düşündüm ama fıyat arastırdım cok yuksek rus cadırları varmış bıde onlara bakacam nasıpse haftaya batum gecmeyı dusunuyorum belkı...
iyi günler arkadaşlar düşünüyorum da acaba 2.6 benzinli motora turbo yapılmazmı tupte baya cekiş düşüyo ee benzinde de surme şansımız yok malum cok yakıyor araştırıyorum bılgısı olan varsa paylaşırsa sevınırım
Ynt: 4G54 2.6 BENZİNLİ MOTOR
komple bakalıt olan ust tava saca cevırdım cok rahat ettım artık aracım su almıyor tavsıye ederım yaptırmak ısteyen olursa yardımcı olurum
Arkadaşlar kendım için ekstra motor almıştım bı vesıleyle gurbetcı bı arkadaştan butun parcaları uzerınde oğle duruyo yerım olmadığından vermek ıstıyorum kırada olduğum için artık daha saklıyamıyorum verecem ısteyen arkadaşlar olursa uygun fıyata verecem
1986 model pajero 2.6 benzınlı suv komple motor yaptırdım ancak subap ayarları olmadı arabam tuplu ılk yaptırdığım 20 25 ayar olmadı sonradan baska bı ustaya getırdım sıra 30 olacak dedı yaptırdım ama arabam rampada cekişi cok dusuk anlayamadım neden boğle bı turlu arabanın gıdısını...
MERHABA ARKADASLAR ARANIZA YENI KATILDIM 1986 MODEL PAJERO ALDIM GUMRUKTEN BENZINLI 2.5 SUAN TUP TAKTIRMAK ISTIYORUM BENZINDE COK YAKIYO AMA NASIL BI TUP VEYA KAC KW OLMASI GEREKTINI SIZLERDEN OĞRENMEK ISTEDIM USTALARA KALSA HEPSI OLUR DIYOLAR AMA SONRADAN SIKINTI OLUYO RANDUMAN VERMIYO...