Mustafa Uysal kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa Uysal

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları :-)) Her iki araç ta babamın emeğidir.. Yeşil 5 kapılı olanın kaportasını yaklaşık 12-13 sene önce komple sıfırdan Hasan Kola için toplamıştık. Mavi olansa benim kendi aracımdı oda babamın eseridir. Ve gerçekten her ikiside çok kıymetli emek verilmiş değerli...
  2. Mustafa Uysal

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları O zaman bu da benden olsun...Sene 2006... İlk hali ve 3 ay sonrası
  3. Mustafa Uysal

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Buda ilk hali.....
  4. Mustafa Uysal

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Bunu 2006 da toplamıştım.....
  5. Mustafa Uysal

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Bende anlayamadım mesajı anlamaya çalışırken cevap yazmışsınız.... :D akşam fırsat bulabilrisem benim ilk göz ağrısının fotoğraflırını yükleyeceğim ben lpg tankını şöför oturağının altına koymuştum....Alanyada series-90-110...
  6. Mustafa Uysal

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut Bey eksoz dikkatimi çekti.....şu anki yeri epey komik gözüküyor....ellerinize sağlık güzelce boyamışsınız ana renk kırmızı olunca siyah bi başka yakışıyor fakat o boyadığınız parçaların hepsi ( ön tampon-ön çerçeve-yan...
  7. Mustafa Uysal

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut Bey hayırlı uğurlu olsun ; Aracınız gerçekten çok toplu ve diri gözüküyor....Series lerden alınabilecek en sağlam en özel modelerden birisini almışsınız.....iyi günlerde kulllanın ...
  8. Mustafa Uysal

SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER....

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. Formun henüz çömez kategorisindeki üyelerindenim...Benzer örneklerini formda aynı kategoride gördüğüm için yayılamıştım sizin için neresi uygunsa orası olsun :) İyi çalışmalar kolay...
  9. Mustafa Uysal

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... İçinin resimleri...
  10. Mustafa Uysal

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... İçinin resimleri....
  11. Mustafa Uysal

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... İçinin resimleri...
  12. Mustafa Uysal

300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)

Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :) Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin.. Aracı Alanya da Hasan Kolanın orda görmüştüm... Şimdi daha güzel gözüküyor tabiki....
  13. Mustafa Uysal

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... Teşekkür ederim....
  14. Mustafa Uysal

Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER.... Teşekkür ederim arkadaşım
  15. Mustafa Uysal

Arkadaşlar herkese iyi günler.. Benim 110 u kısmet olursa satmaya karar verdim aklıma koyduğum birkaç projem var birisini ALLAH nasip ederse gerçekleştirmek istiyorum.. Sahibinden.com da ilnı var nasip kısmet bakalım kime nasip olacak kafanıza takılan sormak istediğiniz birşey olursa mail...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR