Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Series Fotoğrafları
:-)) Her iki araç ta babamın emeğidir.. Yeşil 5 kapılı olanın kaportasını yaklaşık 12-13
sene önce komple sıfırdan Hasan Kola için toplamıştık. Mavi olansa benim kendi aracımdı oda babamın eseridir. Ve gerçekten her ikiside çok kıymetli emek verilmiş değerli...
Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar
Bende anlayamadım mesajı anlamaya çalışırken cevap yazmışsınız.... :D akşam fırsat bulabilrisem benim ilk göz ağrısının fotoğraflırını yükleyeceğim ben lpg tankını şöför oturağının altına koymuştum....Alanyada series-90-110...
Umut Bey eksoz dikkatimi çekti.....şu anki yeri epey komik gözüküyor....ellerinize sağlık güzelce boyamışsınız ana renk kırmızı olunca siyah bi başka yakışıyor fakat o boyadığınız parçaların hepsi ( ön tampon-ön çerçeve-yan...
Umut Bey hayırlı uğurlu olsun ;
Aracınız gerçekten çok toplu ve diri gözüküyor....Series lerden alınabilecek en sağlam en özel modelerden birisini almışsınız.....iyi günlerde kulllanın ...
Ynt: SATILIK TDİ 300 KLİMALI 1991 MODEL DEFENDER....
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..
Formun henüz çömez kategorisindeki üyelerindenim...Benzer örneklerini formda aynı kategoride gördüğüm için yayılamıştım sizin için neresi uygunsa orası olsun :)
İyi çalışmalar kolay...
Ynt: 300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)
Hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin..
Aracı Alanya da Hasan Kolanın orda görmüştüm... Şimdi daha güzel gözüküyor tabiki....
Arkadaşlar herkese iyi günler..
Benim 110 u kısmet olursa satmaya karar verdim aklıma koyduğum birkaç projem var birisini ALLAH nasip ederse gerçekleştirmek istiyorum.. Sahibinden.com da ilnı var nasip kısmet bakalım kime nasip olacak kafanıza takılan sormak istediğiniz birşey olursa mail...