mutanni kullanıcısının son içeriği

1. M

Bisiklet ile KKTC Turu

O uzun rampadan dolayı tura o yönden başlamak istememiştik aslında:) Dönüşte de zaman kalmadı, bir sonraki seferde o tarafa gideceğiz. Teşekkürler.
  2. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Teşekkürler
  3. M

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar. Ben Mustafa ilkuçan 50 yaşında emekli müzisyenim. Alanya'da yaşıyorum, çocukluğumdan bu yana bisikletten hiç vazgeçmedim. Off road, motosiklet ve bisiklet vazgeçemediklerim.Gezenbilire uzun zaman önce üye oldum ama daha yeni yeni...
  4. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Teşekkürler Engin, darısı başına diyelim selam.
  5. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Biraz hata yapmış olabilirim. Bu foruma ilk defa yazıyorum, affola.
  6. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Magosa Lefkoşa arası en zorlu parkurumuz oldu. Trafik çok kalabalık, yollarda düşük banket var kimi yerlerde, aşağıdan gitsek lastik patlatma derdi var, çünkü yolun tüm pisliği buralarda birikir, yukarıdan gitsek arabalar teğet geçiyor. Öğle vakti, inanılmaz sıcak bir hava. Neyse sonunda...
  7. M

Bisiklet ile KKTC Turu

8. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Akşama kadar bisikletlerimizin bakımını yapıp tekrar denize girdik, yemeğimizi yiyip erkenden yattık, yarın yolumuz çok uzun. Sabah çok erken uyanıp kahvaltı ettik, eşyalarımızı toparlayıp bisikletlerimizi yükledik, kamp sahibi Hasn ve çalışan arkadaşlarla vedalaşıp düştük yola. Bugün Magosa'ya...
  9. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Buradaki manastır eskiden çok önemli bir yermiş, kendi başına bir cumhuriyetmiş nerdeyse. Kendi arazilerini ekip biçiyor, kendi hayvanlarını yetiştiriyorlarmış. Manastır çevresindeki yüzden fazla odaları da gelen insanlar kiralayıp bir süre kalıyorlarmış. Tabii şimdi biraz harap halde...
  10. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Yine rutin temizlik çamaşır işlerinden sonra yemeğimizi hazırladık ve yedik. Kampta bir sürü Rus çift var, çoluk çocuk gelmişler. Yılda iki kez gelen bir grupmuş, zenginler. Bir tanesi yanında çalışan müzisyenleride getirmiş, gitar çalıp şarkılar söylediler dillerini anlamasamda hoşuma gitti. Ne...
  11. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Daha bitmedi. Kamp yapacağımız yer daha 20 km. ilerimizde. Dipkarpaz'dan 5-6 km aşağıya doğru indik rahatça, sonra pedala kuvvet, Yorgunuz, kıçımız pişti ve acıyor. Bize Manastır bölgesinde belediyenin boş odaları kiraya verdiği söylenmişti bu yüzden en uca kadar gitmeyi planlamıştık. Ama 10 km...
  12. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Kahve molasından sonra Dipkarpaz'a doğru yola çıktık, önümüzde 24 km. var. Yolun yarısında bozuk yollarda saatlerce römork çeken Tarık iyice güçten düştü gördüğümüz bir orman dinlenme yerine girip biraz daha dinlenelim dedik. Dinlenme yerinde bir büfe vardı raflarında sadece rakı bulunuyordu:)...
  13. M

Bisiklet ile KKTC Turu

Kaplıca'dan sonra izlediğimiz yol daha yapım aşamasında bu yüzden yolda bizden başka hiç kimse yok. Sohbet ederek güle oynaya yol alıyoruz. Uzun bir yokuşu tırmandık, tepeye ilk ben vardım, iki işçi duvar yapıyorlar, Selamünaleyküm deyip yanaştım. Türk olduğumu görünce çok şaşırdılar. Zaten tüm...
  14. M

Bisiklet ile KKTC Turu

15. M

Bisiklet ile KKTC Turu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz