Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş
Birleşmesini bekleyemedim :D Kutluhan senden ricam , benim cj göktug abi cj benzeyecek açık metalik mavi olarak bi iki deneme istesem :-[
Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)
teşekkür ederim
dediğiniz gibi toplamak için çok güzel bir araç, zaten bu temizlikte araç bulasaydım böyle bi işe girişmezdim, aracı bende orjinaline sadık kalarak yapacam.
Gaziantep'e geldiğinizde beklerim :)
Göktug abi foto da soldaki renk güzel duruyor ama yanındayken sanki renksizmiş gibi astar çok belli ...
Bugün boyacımız ile renk çalışmaları yaptık.
En soldaki rengi biraz daha koyulaştırırsak oldu bu iş :)
Aracı çift renk yapacam ancak bu kupada olmayacak , menteşeleri sadece siyah yapmayı planlıyorum.
Açık zeytin yeşili yerine antep fıstığı yeşilini kullanmak istedim :) anlarsınız işte :) benden önce gaziantep'te bi wagoner restorasyonu...
Gaziantep'te bi arkadaşımızda aynı renk var pişti olmak istemem açıkcası :) güzel renk ama
Dediğiniz gibi mavi her şekilde yakışıyor.
Şaseyle motorun birleşmesini beklerken rengi belirleyelim dedik.
Tar oto Tarkan abi'ninde fikirlerini alarak bu rengi yakalamaya çalışacaz , bakalım ne kadar tutturabileceğiz. :D