mysteriousman kullanıcısının son içeriği

1. mysteriousman

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi bilgiler için teşekkür ederim
  2. mysteriousman

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. Sonlara doğru gelinince insan bi mutlu oluyor :) Çok güzel oldu .....
  3. mysteriousman

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Renk konusunda yorumlarınız nelerdir ? Nasıl olur sizce ?
  4. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Doğru söylüyorsun cj8 bambaşka ama , kullanım offroad olunca modifikasyonda şart
  5. mysteriousman

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş eline sağlık çok güzel olmuş hepsi :D teşekkür ederim
  6. mysteriousman

Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş

Ynt: Gezenbilir'in CJlerine Nolmuş Birleşmesini bekleyemedim :D Kutluhan senden ricam , benim cj göktug abi cj benzeyecek açık metalik mavi olarak bi iki deneme istesem :-[
  7. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) teşekkür ederim dediğiniz gibi toplamak için çok güzel bir araç, zaten bu temizlikte araç bulasaydım böyle bi işe girişmezdim, aracı bende orjinaline sadık kalarak yapacam. Gaziantep'e geldiğinizde beklerim :)
  8. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Göktug abi foto da soldaki renk güzel duruyor ama yanındayken sanki renksizmiş gibi astar çok belli ...
  9. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Bugün boyacımız ile renk çalışmaları yaptık. En soldaki rengi biraz daha koyulaştırırsak oldu bu iş :)
  10. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Aracı çift renk yapacam ancak bu kupada olmayacak , menteşeleri sadece siyah yapmayı planlıyorum. Açık zeytin yeşili yerine antep fıstığı yeşilini kullanmak istedim :) anlarsınız işte :) benden önce gaziantep'te bi wagoner restorasyonu...
  11. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Gaziantep'te bi arkadaşımızda aynı renk var pişti olmak istemem açıkcası :) güzel renk ama Dediğiniz gibi mavi her şekilde yakışıyor.
  12. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Herhalde sizin aracın rengini yakalayacam :)
  13. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Şaseyle motorun birleşmesini beklerken rengi belirleyelim dedik. Tar oto Tarkan abi'ninde fikirlerini alarak bu rengi yakalamaya çalışacaz , bakalım ne kadar tutturabileceğiz. :D
  14. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  15. mysteriousman

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) 2 hafta çok iyimser abi , bugün yine gittim saşe dışardaydı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri