nafara kullanıcısının son içeriği

1. N

Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı 5" olanını www.alibaba.com 'dan 6" olanını www.dealextreme.com 'dan verdim.
  2. N

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Bugün 6" olanı da elime geçti. Çok büyük ve kaba değil. Gayet ince ve şık bir cihaz. 5" olana göre ekran daha büyük olduğu için Sas4Wince 'de görüntüler çok daha iyi seçiliyor. Aletlerin tek beğenmediğim yanı parlak...
  3. N

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı İki ayrı yerden sipariş vermiş olduğum cihazın 5" ve 6" olanından 5" olanı bugün elime geçti. Sas4wince klasörünü kopyaladım. Daha önce Sasplanet ile aldığım cache dosyalarını da kopyalayınca sorunsuz çalıştı. Cihazlar...
  4. N

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı Aslında notebook - netbook türü cihazlar dokunmatik ekrana sahip olmadığı için ve araç içinde sabitlemesi güç olduğu için kullanışlı olmayacağını düşünüyorum. 6" PNA cihazı bu iş için küçük bulan arkadaşlar maliyeti de...
  5. N

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı aynen öyle. dealextreme sitesi üzerinden verdim siparişi. Şu ana kadar hep 20-40 USD lik alışverişler yapıyordum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Benzer cihazdan sipariş verenlerle görüştüm gümrükte herhangi bir...
  6. N

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı tabiki seve seve bilgi paylaşırım. Ayrıca verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bazı bölgeler ben de de eski sürümünde çıkmıyordu. Kısacası pek bir anlam verememiştim. Ama dediğiniz gibi yeni sürüminde problem yok. Nasıl...
  7. N

Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı En sonunda bugün aşağıdaki aleti sipariş ettim. Unlock gerektirmeyen ve menüsüne birkaç program bağlanabilen wince 6.0 bir cihaz. Umarım birtaraflara takılmadan elime geçer. Hiç değilse yeni bir oyuncağım olacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri