nayilbodrum kullanıcısının son içeriği

1. nayilbodrum

Fotoğraflarla Bodrum

Ynt: Fotoğraflarla Bodrum GÜNAYDIN PAZAR GÜZEL GÜNE ARKADAŞLARA...
  2. nayilbodrum

Fotoğraflarla Bodrum

Ynt: Fotoğraflarla Bodrum BODRUMDA GÖRÜŞELİM...MAVİ DODRUMDA... SELAMLARLARR...
  3. nayilbodrum

550 D öneri ve tavsiyeleriniz

Ynt: 550 D öneri ve tavsiyeleriniz Yeni başlıyor bile olsanız kesinlikle 550 de ((konu olduğu için))makina almak gerekir...Önce komport makina ile başlayım sonrada prof alırım demek iki şekilde iyi değildir bence... Birinci 500tl komport aldınız önce bir sene sonra acil olarak 550 d almak...
  4. nayilbodrum

Ynt: 550 D öneri ve tavsiyeleriniz Alınan makina 450d ve 550d arasında çok fark yok ama 550d iyisi diyelim... Lens de çok önemli, esas önemli olan göz..bakış... fotoğraf ışık ile resim yapma sanatıdır...Yani ışık çok önemli..fotoğraflık en iyi ışık zamanları ise sabah ona kadar zaman vede akşam...
  5. nayilbodrum

Ynt: 550 D öneri ve tavsiyeleriniz Selamlar, 18/55 üzerinde diye veriyorlar...Makina bady olarak satılır...esas gövde kısmı lens ise tercihtir... üzerinde diye bi şey yok yani... tercihi bırakmadan ''üzerindeki'diye satılıyor yalnış halbüki... 18_55de iyi lens f değeri 5.6dan başlar ki çok şey...
  6. nayilbodrum

Ynt: 550 D öneri ve tavsiyeleriniz canon 550 d uygun makina... lensi ise 18:200... lens konusunda 18:200 ısrarım neden derseniz... herşeyi çekersiniz..18:200 tamron olur canon olur..selamlar...kesinlikle lens titreşim önleyisi olan 18:200 olmalı...selamlar
  7. nayilbodrum

büyükada ve simgesi atlar

Ynt: büyükada ve simgesi atlar Büyük ada dar geldi bize mutlu değiliz..KOŞMAK İSTİYORUZ...Faytoncuların elinde mutsusuz,gideceğiz ama nereye,vardık iskeye dayandık ,sonrası deniz, yüzmede bilmiyoruz...Bir kurtuluş için uzaklarda gözümüz...NAYİLKABAK..SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN...
  8. nayilbodrum

Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Bodrumdayım gelemiyorum...Geleneksel ramazan yürüyüşünü bir gün bende katılacağım..selamlar,sevgiler...Sevgiler Hiç Eksilmesin..nkabak
  9. nayilbodrum

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Başlarken ssat 05:00 da kalkıp yollardaydım güneşin doğumunu yüzümde görmek için önce yüzümde gördüm güneşi sonra yüreğimde...Sonra yüreğimde gördüğüm güneşi fotoğrafladım istediğim gibi...Güneşin doğuşu artık fotoğrafladım fotoğraf oldu arşivimde...Devam ettim...
  10. nayilbodrum

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Bu gün günbatımı saatinde yaklaşık bir saat günbatımnda fotoğraf çektim..Arkadaşım vardı yanımda onunla oturduk çay içtik günbatınca,dedim ki nasııl gitti çekim dedim o da bana iyii dedi o kadar..Aslında bir saat ben güneş ile aramızda hiç bir şey olmadan güneş ile...
  11. nayilbodrum

Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası)

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası) Sevgiler Hiç Eksilmesin Selam ve sevgiler heskese...
  12. nayilbodrum

B.Çekmece taraflarında fotoğrafçılık kursu

Ynt: B.Çekmece taraflarında fotoğrafçılık kursu B.Çekmece fotoğraf kursları devam ediyor bugün fotoğraf gezisi için ''balat' gezisi yapıyorlar...Akm de kurslar devam ediyor pazar günleri Barış Manço Kültür merkezinden bilgi alabilir veya Belediyeden...selam ve sevgilerimle...
  13. nayilbodrum

Fotoğraflarla Bodrum

Ynt: Fotoğraflarla Bodrum SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN Şimdi istanbuldayım..Temmuz da bodrumdayım görüşelim...
  14. nayilbodrum

Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası)

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Yalıkavak Rüyası) SEVGİLER HİÇ EKSİLMESİN Çok güzel yerlerr...nayil
  15. nayilbodrum

Kırklareli Vize Balkaya Köyü

Ynt: Kırklareli Vize Balkaya Köyü 22 mAYIS 2010 DA bALKAYA VİZE gezim var fotoğraflarını bu sayfada paylaırım...Sevgiler hİÇ eKSİLMESİN Nayil Kabak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri