neanderthal kullanıcısının son içeriği

1. neanderthal

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Konuyu bölmek gibi olmasın ama yeni aldığım bıçağımı göstermeden edemedim... Gerber gator folding mate;
  2. neanderthal

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bu da beim Bora marka av bıçağım... Çok kaliteli kılıfları olduğunu belirtmek isterim... Ayrıca, markanın web adresi de; http://www.boraknives.com.tr/
  3. neanderthal

Su Geçirmez İlk Yardım Çantası...

Bu gün Migros'dan 10 YTL'ye satın aldım. Çanta 13x10 cm ebatlarında ve kaliteli malzemeden, boyun askısı var, hani eskiden çok kalın kadifemsi malzemeden deniz yatakları olurdu, malzemesi ondan. İçinde; -Makas -Sargı bezi -5 adet alkollü temizleme bezi -Cımbız -Bant -7 adet plaster yara bandı...
  4. neanderthal

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Hergün yanımda Victorinox orta boy bir çakı taşırım, maglight mini el feneri, tek ledli bir anahtarlık, küçük çin malı bir multitool (yakında kaliteli bir modeliyle değiştirmeyi düşünüyorum), çakmak, yazın...
  5. neanderthal

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri www.instructables.com Tamirat, tadilat, hobi akla gelebilecek her şey.... Benim favorim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri