Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011)
Vallahi Arkadaşlar sezonun son yürüyüşleri,bu doğadaki doğal aroma kokuları ve enerjiyi bir daha zor buluruz yine herzamanki gibi harika bir pazar günü ve muhteşem bir grup hepinizin ellerine sağlık
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)
Abi Mükemmel bir kamp olmuş insan özeniyor valla yalnız bir şey dikkatimi çekti kahvaltınızda maşallah her şey var bir aslan sütü ve brovniniz eksik
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (13 Mart 2011)
Herzamanki gibi harika bir parkur Bu arada Ertan elindeki bıçkı ile kesenbilir diyerek koca bir çamı devirmiş galiba ;)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)
ömer bu mesaj sana geliyormu bilmiyorum ama yaaa arkadaş ben ne zaman 20 mesajı dolduracağım bir gün gelde şu mesaj işini kökten halledelim. >:(
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)
Parkur Mükemmeldi hiç zorlanmadık tabiki,Grubun Maskotu Asrın ' ı tebrik etmek lazım hiç sızlanmadı yürüyüş boyunca
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)
zaten nife çıkamadım diye dertliyim birde sen yaralarımı deşme resimlere bak diye
arkadaşlar güzel bir yürüyüş ve güzel bir atmosfer yoldan çıkanların yeri gerçekten
Abi yine mükemmel bir parkur olmuş.
Not: Mesaj moderatör tarafından modifiye edilmiştir.
Hata= Tamamı ile büyük harf kullanımı