Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi
Özlem merhaba canım
Organizasyon yine muhteşem ve eğlenlenceli olacağa benziyor. Ben sana cumartesi günü haber verebileceğim. Merak etme erken saatlerde eğer gelirsem ararım. Bu arada bana özel cep numaranı mail eder misin?
Bu arada merak ettiğim 1-2 şey...
Ynt: Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006)
Metanoya ne kadar güzel yazmışsın. Kendimi güzel bir romanın içinde gibi hissettim. Bu konuda çok başarılısın. Bence yazmayı düşünmelisin. Küçük yakışıklıya selamlar ;)
En kısa zamanda yeni bir etkinlikte görüşmek üzere... :)
Ynt: Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006)
Sedat gerçekten de fotoğraflar harika. Yine de içlerinden nutuk fotoğrafı benim favorim oldu. Kutsal emanetler gibi görünüyorlar. Dolayısıyla hakkını vermişsin. Tebrikler...
Zerrin sana çok teşşekkür ediyorum. Güleryüzün ve...
Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)
Herkese merhaba
Önce kendimi tanıtayım. Adım Nesrin Küçükçoban. Sizlerle iftar yemeğinde tanışmıştım. İznik Gezisi ne katılmayı çok isterim. Daha önce gitmiştim ama tekrar görmeye değer bir yer. Kendimi listeye ekleme...