nesrin kullanıcısının son içeriği

1. nesrin

Bowling Aktivitesi

Ynt: Bowling Aktivitesi ben de geliyorum. listeye ekleyebilirsiniz.
  2. nesrin

Durusu - Balaban'da Kano Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Özlem merhaba canım Organizasyon yine muhteşem ve eğlenlenceli olacağa benziyor. Ben sana cumartesi günü haber verebileceğim. Merak etme erken saatlerde eğer gelirsem ararım. Bu arada bana özel cep numaranı mail eder misin? Bu arada merak ettiğim 1-2 şey...
  3. nesrin

Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006)

Ynt: Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006) Metanoya ne kadar güzel yazmışsın. Kendimi güzel bir romanın içinde gibi hissettim. Bu konuda çok başarılısın. Bence yazmayı düşünmelisin. Küçük yakışıklıya selamlar ;) En kısa zamanda yeni bir etkinlikte görüşmek üzere... :)
  4. nesrin

Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006)

Ynt: Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006) Sedat gerçekten de fotoğraflar harika. Yine de içlerinden nutuk fotoğrafı benim favorim oldu. Kutsal emanetler gibi görünüyorlar. Dolayısıyla hakkını vermişsin. Tebrikler... Zerrin sana çok teşşekkür ediyorum. Güleryüzün ve...
  5. nesrin

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Teşekkür ederim Sedat Bey
  6. nesrin

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Herkese merhaba Önce kendimi tanıtayım. Adım Nesrin Küçükçoban. Sizlerle iftar yemeğinde tanışmıştım. İznik Gezisi ne katılmayı çok isterim. Daha önce gitmiştim ama tekrar görmeye değer bir yer. Kendimi listeye ekleme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri