Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Üniversitede Karavanda Yaşamak.
Yazılan uyarıların hepsini dikkate almaktayım yapmak istediğim zaten okulumun yeri belli olduğu zaman kısa süre içerisinde o şehire gidip karavanımı koyacak yer bulmak bunun haricinde karavanım ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde olacak tabii ki fakat...
Tabii ki yurt gibi çözümler var fakat açıklamada belirttiğim gibi daha çok yalnız yaşamayı ve başımın çaresine kendim bakmayı seviyorum. Madem aileden kopuyoruz tam anlamıyla bir şeylerin sorumluluğunu almak daha başarılı hazırlayacaktır hayata. Su ıstıma...
Ev kiralamak tabii ki daha kolay fakat hayata bir defa geliyoruz ölüm var sonunda şu gençliği yaşadık mı tam yaşayalım ve istiyorum ki üniversite bittiğinde en azından bir mal varlığıyla başlayalım hayata 10 bin küsür totalde ev kirasına verip elim boş...
Alacağım karavan dediğiniz gibi tam ihtiyaçlarımı karşılar nitelikte olacak yani tuvalet ve banyosu olacak fakat şuan büyük sorun elektrik bu sorunu nasıl çözebilirim bilmiyorum.
Okul yönetiminin izin vereceğini bende düşünmüyorum üniversitemin olacağı yer soğuk olsa bile uyku tulumu ve üstüne atılmış battaniyeler ile ısınabileceğimi düşünüyorum. Peki bilgisi olan varsa bir sorum olacak karavana elektrik bağlatabilirmiyim dışardan...
Yer sorununu pek dert etmiyorum yöneticisiyle görüşülüp izin alınarak apartmanın yan tarafına bile çekebileceğimi düşünebiliyorum sonuçta öğrenciye taviz gösterecek vefalı insanlar elbet vardır. Fakat dediğim gibi ucuz ve uzun süreli elektrik için ne...
Öncelikle herkese merhaba abilerim, kardeşlerim. Ben Gezenbilir'in uzun zamandır konularını takip eden yeni üye olmuş bir kardeşinizim. Seneye üniversite okumak için başka bir şehire gideceğim ve malumunuz kalma yeri problemlerin başında geliyor. Ben yaşamak için yalnızlığı seven ve başımın...