Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?
kelebek'i izlemedim ama Esaretin Bedeli gerçekten çok etkileyiciydi..
Bir film de ben tavsiye edeyim "Lorena" mahkum yaşantısına farklı bir açıdan yaklaşan yine etkileyici bir film..
Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...
sistemi eleştirmeyin mi demek istiyorsunuz? evet aç olan insanlar 1000 yıl önce vardı sonra da olucak ama Türkiye de insanlar aç kalmıyor demek nasıl bir çelişki peki? siz başta İstanbul da da olmak üzere sosyal bilimcilerin yeni bir sınıf olarak...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
hoşgeldiniz Erhan bey, bende sizinle aynı fikirdeyim ve antalyadayım sizin gibi düşünen başka arkadaşlar da var antalyada yakında organize olucağınızı düşünüyorum
konu bütünlüğünü bozmadan cevap vermek istiyorum melinda hanıma;
secret'ın türkçe karşılığı mutluluk değil sır'dır. mutluluğun sırrıda insanların kendisi ile ilgilidir ben bunu kastetmiştim kısaca.. isterseniz secret başlıklı bir konu açıp uzunca...
anlatamamışım; yalıda oturan bir insanla x dağ köyünde oturan bir insanın hayattan beklediği farklıdır. hem dağ köyünde yaşamış hem yalıda yaşamış bir insanınki daha da farklıdır. ama en şanslısı tabiki de üçüncüsüdür. yaşadıklarının farkındaysa ruhunu çok...
keşke bütün insanlar düşünmenin ne kadar önemli olduğunu, aslında düşüncelerimizin hayatımızı şekillendirip yönettiğini bilse ve başkaları ve kendi adına hep olumlu şeyler düşünse dünya yaşanılası bir yer olurdu hatta biraz ileri gidelim cennet olurdu