nismomeric kullanıcısının son içeriği

1. nismomeric

merhabalar, acaba hala frontera parçalarıyla ilgileniyor musunuz? Elinizde parça mevcut mudur?

merhabalar, acaba hala frontera parçalarıyla ilgileniyor musunuz? Elinizde parça mevcut mudur?
  2. nismomeric

Frontera B Parça Kataloğu Ve Kod Numaraları

güzel bir çalışma olmuş bende a sport için link paylaşımında bulunayım OPEL FRONTERA-A 1992-1998
  3. nismomeric

Frontera A Sport Benzin Şamandırası

merhabalar 95 model fronteram için benzin şamandırası bulabileceğim birileri var mıdır?
  4. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

tamamdır ben araştırırım Konya'da, ulaşırsam sizi de ulaştırırım :)
  5. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

bu gidişle opel frontera dan sonra suzukiler içinde bayağı bilgiye sahip olacağım :) Orhan Atik beyin numarası adresi var mıdır sizlerde ?
  6. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

teşekkür ederim. peki bu 98-2003 yada 2000-2005 vitara motorları 93 vitaraya uyumlu olur mu kaputun altına sığar mı , şanzımanı da değiştirmek gerekir mi? birde ben böyle bir motoru nasıl bulurum :D
  7. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

teşekkür ederim. peki bu 98-2003 yada 2000-2005 vitara motorları 93 vitaraya uyumlu olur mu kaputun altına sığar mı , şanzımanı da değiştirmek gerekir mi? birde ben böyle bir motoru nasıl bulurum :D
  8. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

Bilgiler için teşekkürler birkaç fiyat aldık şimdi servislerle görüşeceğiz. Yurt dışı kaynaklarını da araştıracağız gelişmeleri haberdar ederim. :)
  9. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

aslında araç bayan bir arkadaşımın ikimizde dağcıyız ve araçlarımızı amaçlarımız doğrultusunda yormadan kullanırız. almış olduğumuz vitara yeniydi bakımlı ve sıkıntısızdı. araç uzun yoldayken arıza yapıyor kenara çekiliyor. yoldan geçen bir amca arkadaşa yardım edeceğım diye araç boştayken aşırı...
  10. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

Bilgiler şahane olmuş çok teşekkür ederim. bilgileriniz üzerine bir gelişme olursa tekrardan haberdar ederim :)
  11. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

teşekkür ederim motor kol çıkarıp blok çatlamış..kaynak atılıp yapıldı ancak içimize sinmiyor. yetkili servisten temin edilebilir mi veya japonyadan direk ithal edebileceğimiz bir sistem site mevcut mudur? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  12. nismomeric

Vitaramız Için Yardim!!

merhabalar elimizdeki 93 model tek kapı vitara 1,6 jlx otomatik vitesli aracımız için temiz çıkma veya sıfır motor aramaktayız. Ancak nerede ve nasıl bulabileceğimiz hakkında pek bilgimiz yok. Mevcut bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mıdır?
  13. nismomeric

Satılık Vasıta

merhabalar forumda belki pek alışık olmadığımız durum fakat aciliyeti olduğundan paylaşıyorum. renault symbol 1.2 joy aile aracımız satılıktır. ilgilenenler için link; Renault Symbol 1.2 Joy 2013 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 228393679 ilan numarası : 228393679
  14. nismomeric

95 Frontera A Sport Arka Diferansiyel

Ynt: 95 Frontera A Sport Arka Diferansiyel Benim aracım kilometrede 30 - 35 kurus arası yakıyor gectigimiz sene temmuzda 1300 kilometre yol yaptım bazı zamanlar 4x4 ü de kullandım ve 300lira yakıt harcadım bana göre yakıtı makul sorunsuz temizini alırsanız sıkıntı çekmezsiniz ve dediklerinizin...
  15. nismomeric

95 Frontera A Sport Arka Diferansiyel

Ynt: 95 Frontera A Sport Arka Diferansiyel Bilen kimse yok mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR