Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim. peki bu 98-2003 yada 2000-2005 vitara motorları 93 vitaraya uyumlu olur mu kaputun altına sığar mı , şanzımanı da değiştirmek gerekir mi? birde ben böyle bir motoru nasıl bulurum :D
teşekkür ederim. peki bu 98-2003 yada 2000-2005 vitara motorları 93 vitaraya uyumlu olur mu kaputun altına sığar mı , şanzımanı da değiştirmek gerekir mi? birde ben böyle bir motoru nasıl bulurum :D
aslında araç bayan bir arkadaşımın ikimizde dağcıyız ve araçlarımızı amaçlarımız doğrultusunda yormadan kullanırız. almış olduğumuz vitara yeniydi bakımlı ve sıkıntısızdı. araç uzun yoldayken arıza yapıyor kenara çekiliyor. yoldan geçen bir amca arkadaşa yardım edeceğım diye araç boştayken aşırı...
teşekkür ederim motor kol çıkarıp blok çatlamış..kaynak atılıp yapıldı ancak içimize sinmiyor. yetkili servisten temin edilebilir mi veya japonyadan direk ithal edebileceğimiz bir sistem site mevcut mudur? bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
merhabalar elimizdeki 93 model tek kapı vitara 1,6 jlx otomatik vitesli aracımız için temiz çıkma veya sıfır motor aramaktayız. Ancak nerede ve nasıl bulabileceğimiz hakkında pek bilgimiz yok. Mevcut bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mıdır?
merhabalar forumda belki pek alışık olmadığımız durum fakat aciliyeti olduğundan paylaşıyorum. renault symbol 1.2 joy aile aracımız satılıktır. ilgilenenler için link;
Renault Symbol 1.2 Joy 2013 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 228393679
ilan numarası : 228393679
Ynt: 95 Frontera A Sport Arka Diferansiyel
Benim aracım kilometrede 30 - 35 kurus arası yakıyor gectigimiz sene temmuzda 1300 kilometre yol yaptım bazı zamanlar 4x4 ü de kullandım ve 300lira yakıt harcadım bana göre yakıtı makul sorunsuz temizini alırsanız sıkıntı çekmezsiniz ve dediklerinizin...