NİVA69 kullanıcısının son içeriği

1. N

NİVA kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacım var

Ynt: NİVA kullanan arkadaşlar tecrubelerinize ihtiyacım var Promolada diye aratırsanız isteğe bağlı 4x4/4x2 seceneği Nivaya yapılabiliyor. Nivam varken sene:2010 gibi bizzat İstanbul'da 750 TL civarı yaptırmıştım. Hareket halindeyken bile 4x2/4x4 yapmak mümkün... eski konulara bakarsanız...
  2. N

2010 NİVA M'den sonra ne değişti?

2010 ortalarında Niva M'ler gelmeye başlamıştı (göstergelerde dijital kısım olan modeller) daha sonra uzun bir süre Niva'yı takip edemedim... 2008-2011 arası 2007 model Niva kullanmıştım, halen de Tata Xenon 4x4 var... ama aklım Niva'da kaldı. 2010'dan sonra yıllar itibariyle ne/neler değişti...
  3. N

lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ?

Ynt: lada niva 1.6 motor ile 1.7 motor arasındaki farklar ? Bildiğim kadarıyla 1.6'lar 4 vites, 1.7'ler ise 5 vites... Bir de 1.6'lar biraz daha ağır devirli... Bunların dışında 1.7'ler de çok nokta enjeksiyon gibi avantajlar da var... Lakin en yapılıları 2009 sonrası çıkan Lada M modeli.
  4. N

Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz

Ynt: Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz 10-15 bin TL'ye alınabilecek en iyi (fayda/masraf olarak düşünün) arazi aracı Nivadır herhalde... Mümkün olduğunca yüksek model ve düşük kilometre almak en iyisi... hiç bir modifiye yapılmasa bile arazide zaten oldukça başarılı bir araç nitekim...
  5. N

vinç

Ynt: vinç El vincinden, 3 tonluk almıştım Niva için geçen sene (60-70 TL kadar)... Şimdi ik defa geçen gün Tata kara (aslında kürtüne) gömülünce kullandım ve bizi o kurtardı diyebilirim... Lakin şimdi olsa 4-5 hatta 6 tonluğunu alıdım... Halat makarası alıp 3 tonluğu 6 tonluk yapmayı...
  6. N

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı gercektip.com için tşk... ben de senelerden aspirin dahil ilaç almam... İlgi duyanlara; "gidahareketi.org"u tavsiye edeyim bende... Bu arada Bakanlığın kafa karışıklığının da "gıda terörü" meselesini iyice içinden çıkılmaz bir hale getirdiğini de belirtelim (bir...
  7. N

% 100 organik zeytin yağı

Ynt: % 100 organik zeytin yağı Organik (aslında Ekolojik demek lazım) tarım konusu (aslında bir bütün olarak tarım konusu) şimdilik tam bir sis bulutu... Çakallarda sisli havayı severmiş :) TV'deki balların bırakın organik olmasını bal olduğundan bile şüpheliyim... (bu kadar reklama paramı...
  8. N

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı Kestirip gömdürün tank hiç görünmesin yer kaplamasın derim... Hatta tankı... hiç kesmeden alta yerleştirilen orjinal fabrikasyon O KM niva ilanları var yurtdışında...
  9. N

97 model niva almalımıyım

Ynt: 97 model niva almalımıyım Nivanın taşıma kapasitesi 400-500 kg civarı güçlü yaylarla bunu 100-200 kg artırmak mümkün... lakin bagaj bunu taşıyacak yapıda olmalı... Eğer yük fazlaysa en iyisi romork...
  10. N

Niva'ya LPG tankı

Ynt: Niva'ya LPG tankı BRC, ATİKER yada Çelik Motor'un Stefanelli'si gibi bilinen yaygın markalar derim... Tankın gömülmesi Nivalarda mümkün... yerinizde olsam çapı biraz dar ama uzunca bir tank alıp gömdürürdüm... böylece aşağıya çok yakında olmaz ve arkadan gözükmezdi...
  11. N

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... Artık TURKAR için araçlar başlığı altında ayrı bir yer açmalı... http://www.turkar.biz/ TURKAR ZOR YOLLAR'ın kunuğu... http://www.eskisehirce.com/haber_eskisehir_detay.asp?id=8576 İnşallah çift kabinlisi de üretilir...
  12. N

iki adet 2010 model niva da farklılıklar

Ynt: iki adet 2010 model niva da farklılıklar Videoyu, testi izlediyseniz değer... Zira sonradan 1500 lira vereyim deseniz bu iyileştirmeleri yaptıramazsınız... ayrıca satarken de bu avantaj olacaktır. Yerinizde olsam pazarlık eder gene de M nodeli alırdım... Not: Ankaradaysanız Şazmazda...
  13. N

iki adet 2010 model niva da farklılıklar

Ynt: iki adet 2010 model niva da farklılıklar Dijital göstergeliler Lada M modelidir ve daha yenidir. Bu modeli tercih edin derim. - Fren, debriyaj sistemi - Yaylanma, amortisör sistemi gibi iyileştirilmiş yanları vardır. Hata arastırırsanız eski-yeni M serisinin karşılaştırma-test videosu...
  14. N

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür Kardeş çok sağol... bu aralar çok yoğunuz ve misafirlerim var. Araklı-Bayburt Tüneli bitince yol yarı yarıya kısalacak inşallah daha çok görüşürüz. Görüşmek üzre...
  15. N

Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür

Ynt: Lada Nekadar KOnforludur,ne kadar çabuk çürür İyi güzel de 1987 nere 2011 nere? 2008'de 2007 model Niva aldım (ilk ve tek aracımdı, inşallah yanılmamışımdır diyerek biraz korkarak aldımdı) 3 yıl-50/60 bin Km dere-tepe yaz-kış bindim... Doğunun karında kışında, yaz gelene kadar bir tek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

SON KONULAR

Geri