Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker
arkadaşım 96 lada niva aracım var bana araba için bir demo hazırlarmısın ... fiyatınıda söylersen sevinirim ..... aracımın resmini de koydum ....
Ynt: satılık 1996 model çok iyi lada niva
evet arkadaşlar kredim onaylandı .... tamirciye parayı verdim cuma günü araç alınıp gerekenler yapılacak ... vize ve sigortayada pzt si günü gidecek ... herkese ilgisi için teşekkür ederim ....
selam arkadaşlar uzun süredir çok uğraştığım lada niva aracımı satmak zorunda kaldım .. istemeye istemeye ... aracı gerçekten kötü bir durumda aldım ki eski ve yeni fotoları elimde mevcut ... maddi durumum bozulduğu için devamını getiremiyorum .... aracın vize ve sigortası yok ... el fren...
Ynt: Karavancılara Orjinal Port Bagaj
selam dostum lada niva bir araç aldım hurda olarak onu topluyoum ... 1996 model ama inan önceki arkdaş çok kötü davrnmış araca ... port bagaj ihtiyacım var ama nasıl olur bilmem durumum da yok