nozb kullanıcısının son içeriği

1. N

2005 suzuki grand vitara standart icin cıkma at veya mt lastik ihtiyacı

Ynt: 2005 suzuki grand vitara standart icin cıkma at veya mt lastik ihtiyacı Bende 4 adet cok temiz kullanilmis (10.000 km) Lassa Competus lastik var. 215/65/16. Arabayi yukseltip daha buyuk lastikler taktigimdan bunlar bosa cikti. Istanbul'dayim. Istiyorsaniz bana ozel mesaj atabilirsiniz.
  2. N

Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz.

Ynt: Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz. Kursad bey, Cok tesekkurler bilgi icin.
  3. N

Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz.

Ynt: Off - Road Tutkunluğumun Suçlusu Sizsiniz. Kürşad Bey, ARB kompresörlü diferansiyel kilitleriyle ilgili tecrübeleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Ben de bu aralar diff kilit düşünüyorum ve aklımda arb var. Fakat gerek yurt içinde gerekse yurt dışı sitelerde herm olumlu hem de...
  4. N

%100 Sürekli Diferansiyel Kilidinin Sürüş Güvenliğine Olumsuz Etkileri

Ynt: %100 Sürekli Diferansiyel Kilidinin Sürüş Güvenliğine Olumsuz Etkileri cem tascıoğlu: vitara arka differansiyele arb taktıracağım demişsiniz. Takdirnız mı? Eğer takdırdıysanı ilk izlenimleriniz nedir? Teşekkürler.
  5. N

Yükseltme ve Ayna Mahruti

Ynt: Yükseltme ve Ayna Mahruti Bir süredir bilgisayarımda problem vardı internete bağlanamıyordum. Cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkürler. Bu modifikasyon virüsü bulaştı mı kurtulmak zor oluyor. Bir şeyler yaparsam burada fotoları paylaşacağım.
  6. N

Yükseltme ve Ayna Mahruti

Sevgili arkadaşlar, 2004 model 1600cc 3 kapı Grand Vitara'mı 3inch yükseltme kitiyle yükseltmeyi düşünüyorum. Şu an üzerinde standart 215/65/16 AT Lastik var. Bunlar 27 inc lastik. Yükseltme kitinden sonra lastikleri de bir miktar büyütmek gerekecek. Bilgisi olanlara danışmak istediği konu şu...
  7. N

2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu

Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu cr15 bizim 2004 model GV'lere uyar mı acaba? From '05 yazıyor. Yani bu 2005 ve sonrası modeller için mi demek acaba? Bende de benzer bir sorun var ve teybi değiştirmek istiyorum.
  8. N

Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi Bende de aynı araçtan var, 2004 model. Ocakta almıştım. Üzerinde fabrika çıkışı Brigestone HT lastikler vardı. Geçenlerde kilometre 24.000 olmasına rağmen lastik 5 yaşında olduğu için değiştirmeye karar verdim. Lassa Competus AT 215/65/16 lastikler...
  9. N

Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

Ynt: Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları Bende bir adet hic kullanilmamis OTS acik sepet var. Arabaya henuz takma firsatim olmadi, fakat ihtiyacim olmayacagini farkettim. Sahibinden.com'da ilanim var. Istanbul'da olup da ilgilenen arkakadaslara indirim de yapabilirim. Sitede acikladim: Ankara...
  10. N

Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? Benim kapı içinde ön 26, arka 30 yazıyor, lastik soğukken ölçülmesi gerekiyor tabi. (2004 model GVitara 1.6, 3 kapı). Lassa her ikisine de 34 basmıştı, aslında 36 basmak istemişti. Bugün önü 28'e, arkayı da 30'a düşürdüm. Yani araçta belirtilenden 2'şer psi fazla...
  11. N

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? Lassa'nın garanti belgesinde "Araç üreticisinin belirlediği değerlerde" kullanılması tavsiye ediliyor. Lassa bayiinin 36 psi basmak istemesi son derece saçma. Lassa merkeze telefonla ulaşıp bayinin yanlış yönlendirmesi hakkında bilgi verecektim ama vazgeçtim...
  12. N

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? Cevap veren herkese topluca teşekkür ediyorum.
  13. N

Arkadaşlar, Suzuki Grand Vitara 1.6 2004 için yeni Lassa Competus AT lastik aldım. Lassa bayii bütün lastiklere 34 psi bastıl. Aslında 36 basmak istediler, fakat benim israrım üzerine 34 bastılar. Daha aşağı basınçta garanti kapsamı dışında olacağını söylediler. Bu konuda hiç bir tecrübem...
  14. N

2001 Vitara Jlx İçin Yeni Lastik

Ynt: 2001 Vitara Jlx İçin Yeni Lastik Grand Vitara 1.6, 2004 icin BFG lastikleri Istanbul'da uygun fiyata nerden bulabilirim?
  15. N

Jimny Bagaj Taşıyıcı Aparatı ?..

Ynt: Jimny Bagaj Taşıyıcı Aparatı ?.. Bende Thule Tasiyici barlar var. Araba 2004 model G.Vitara, 1.6, 3 kapi. Bu Thule tasiyici barlar uzerine sizin `OTS Yuk Bagaji" veya "OTS Acik Bagaj" montaji yapmak mumkun olur mu acaba? Bir de fiyat listesine nerden ulasabilirim? Tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR