obenmico kullanıcısının son içeriği

1. O

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) 1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor) 2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 1 kişi 3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi 4- Ertürk- Ankara- 2 kişi - kendi aracıyla 5-...
  2. O

Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011 Bende gerçekten hala sizlere katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim.. Fotoğrafları görünce üzüntüm bir kat daha arttı. Ama faaliyetin sorunsuz geçmiş olması ve yeni faaliyetler hakkında umut verici yazılar bu üzüntüyü biraz...
  3. O

Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları Bende size katılıyorum deri,krampon takılabilen daha çok kullanma alanı bir bot almak daha mantıklı kesinlikle....
  4. O

Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Murat Bey Merhabalar, Bu tırmanışa katılmayı çok istiyordum. Eksiğim teknik tırmanış malzemeleri ve çadırdı aslında.. Ben şuan Ilgaza yakınım ve işyerimden izin bile aldım ama problem şu ki benim bütün malzemelerim...
  5. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Evet bende Kanyondan sordurdum.. sizin söylediğiniz fiyatı verdiler... eğer kalite-fiyat orası yüksekse bu ürünü alacam galiba...
  6. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi AKU Crada'nın resimdeki modeli gözüme çarptı .. daha önce giyen veya botu bilen arkadaşlar varmı...tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese mutlu yıllar... adrenalin ve sevgi dolu bir yıl geçer umarım....
  8. O

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları AKU EDGE GTX hakkında ne düşünüyorsunuz? UPPER ___ Perwanger Suede LINING ___ Gore-Tex Footwear OUTSOLE ___Vibram Mulaz SIZE ___ 3 - 13 WHEIGHT (GRAMS) ___ 745 CONSTRUCTION ___ Cemented - Microporosa midsole / Rubber sole LASTING BOARD STIFFNESS ___...
  9. O

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Evet Köyceğiz sandırasta 2 kış kampı geçirdim. 4 yıla yakın bir süre kaya tırmanışı yaptım (uzun zaman önce :) ) ama hiç krampon kullanmadım.
  10. O

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları Bende sicak ayaklar daha agir basti gibi ... bir kqc kilo fazla tasimaya raziyim :)))
  11. O

Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011) Çadırım bu hava sıcaklığına uygun değil ve teknik kar-buz malzememde yok
  12. O

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kış aktiviteleri için PLastik botlar hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce daha rahatsız ve sert mi olur?
  13. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ]Gezenbilir Ailesine Selamlar, Bende bu ailenin yeni bir üyesi oldum. Umarım aynı düşünce ve tutkulara sahip arkadaşlarla keyifli sohbetler ve aktiviteler yaparız..
  14. O

Kış aktiviteleri için bot alacaklara plastik botları önerirmisiniz_?
  15. O

Boreal G1 Expedition Dağ Botu

Ynt: Boreal G1 Expedition Dağ Botu Selam Botun numarasınıda yazabilirmisin ilan hala güncel ise.. Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri