Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)
1- Efe Karaismailoglu, İstanbul, 3 kişi + 1 köpek - kendi aracıyla (12 yaşında oğlum geliyor)
2- Murat Albayrak Kdz Ereğli 1 kişi
3- Ender KURUTLU istanbul 3 kişi
4- Ertürk- Ankara- 2 kişi - kendi aracıyla
5-...
Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı Rapor 08-09 Ocak 2011
Bende gerçekten hala sizlere katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim.. Fotoğrafları görünce üzüntüm bir kat daha arttı. Ama faaliyetin sorunsuz geçmiş olması ve yeni faaliyetler hakkında umut verici yazılar bu üzüntüyü biraz...
Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları
Bende size katılıyorum deri,krampon takılabilen daha çok kullanma alanı bir bot almak daha mantıklı kesinlikle....
Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011)
Murat Bey Merhabalar,
Bu tırmanışa katılmayı çok istiyordum. Eksiğim teknik tırmanış malzemeleri ve çadırdı aslında.. Ben şuan Ilgaza yakınım ve işyerimden izin bile aldım ama problem şu ki benim bütün malzemelerim...
Ynt: Gezenbilir; Çankırı - Ilgaz Dağı Kış Tırmanışı (08 - 09 Ocak 2011)
Evet Köyceğiz sandırasta 2 kış kampı geçirdim. 4 yıla yakın bir süre kaya tırmanışı yaptım (uzun zaman önce :) ) ama hiç krampon kullanmadım.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
]Gezenbilir Ailesine Selamlar,
Bende bu ailenin yeni bir üyesi oldum. Umarım aynı düşünce ve tutkulara sahip arkadaşlarla keyifli sohbetler ve aktiviteler yaparız..