OFF-ROADRUNNER kullanıcısının son içeriği

1. O

Vx 100 Veya Prado Ariyorum

2000 model 328000 km de hatasız siyah içi bej vx 100 ile ilgilenirseniz mesajınızı beklerim
  2. O

acil yardim vx100 amartisor sorunu

2000 model vx 100 aynı dertten muzdaribim. Sol arka amortisör patlamış (uzun yolda) amortisörü değiştirdim, yeni yağ (orijinali) doldurdum ancak arka taraf sanki makaslı araç gibi zıplıyor. Sistemin havasını aldırdım bir nebze düzeldi ancak hala tam manasıyla düzelmedi. Yükseltme ve alçaltma...
  3. O

Ankaradan Satın Alacağım Lc Vx100 Gösrerebileceğim Usta

Şaşmaz Oto Sanayi sitesinde ATAMAN Hakan Ataman
  4. O

Xv100 2000 Model

quant lpg sistemi ile 285/75/16 bf a/t ile 55 litre lpg ile şehir içi 250 ila 265 km.
  5. O

Vx100 Genel Bilgi Paylaşımı

Merhaba, bende QUANT marka bir tüp takılı. Çok memnunum ve tavsiye ederim. Daha önceki aracımda (2000 cherokee) teleflex vardı. Bu sistemin daha ekonomik ve performanslı olduğu kanaatindeyim. Ankara'da Tunalı Motorlu Araçlar yetkili bayisi. Diğer şehirlerde bayisi var mı bilgi sahibi değilim...
  6. O

Satilik Vx 100

2000 Toyota Land Cruiser 4.7 95.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 372495374 adresindeki aracımı model yükseltmek (vx 200) için satıyorum. İlgilenen arkadaşlara saygılarımla. Off-RoadRunner
  7. O

ALINIK: XJ kare kasa CHEROKEE arıyorum

Ynt: ALINIK: XJ kare kasa CHEROKEE arıyorum Üstadım; Aracım halen satılık. 131.500 km’de tüm bakımları yeni yapıldı; - Motor Yağı + Bor Katkı - Yağ ve hava filtreleri - Diferansiyellerin yağları + kilit yağları - Şanzıman yağları -...
  8. O

xj arıyorum

Ynt: xj arıyorum Üstat; 2000 model xj'mi satılığa çıkardım; ilgilenirseniz foto ve detay gönderebilirim. Saygılar
  9. O

xj arka cam

Arkadaşlar; 2000 model xj için arka cam arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. OFF-ROAD RUNNER
  10. O

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Cenk GÜNDOĞDU / OFF-ROADRUNNER / 2000 xj
  11. O

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı Herkese selamlar; Eyüp Usta'nın dodikleri ile ilgili bir sorum olucak. Aynı Bushwacker gibi çamurluk ağızlarını kesmek gerekiyor mu, yoksa üzerindeki orijinalleri alıp yerine bunlar mı monte ediliyor?? Saygılar CENK

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri