Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara İçin Ön-arka Çelik Tampon
Oğuzhan bey www.demirtampon.com da numan bey'in iletişim bilgileri var. Arayın yardımcı olur. Ben kendisine yaptırıyorum şuan.
Satılık Sıfır Federal MT Lastik. 30x9,5 R15.
Yazın fiyatı uygun bulduğum için 5 adet aldım. Tanesi 350 - 400 TL ben tanesini 250 TL den vereceğim 5 Adet = 1250 TL.
500-600 TL daha uygun. Lastıkler sıfırdır 1 metre bile kullanılmadı. ETiketleri üzerinde. Pazarlık teklif etmeyin lütfen.
Resimler...
Ynt: Alınık Uygun Fiyata 93 vitara 3k.jlx Arazi Şanzımanı
Bende 97 model 3 K Vitara sahibiyim. Bende arazi şanzımanı arıyorum. 93 ile 97 nin ki farklı mı onuda merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada bende araştırıyorum ben bilgi sahibi olursam size bu sayfadan ulaştırırım. İyi...
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Disco senin ve benim sayemde sanayi bu krizde ayakta kalıyor :)
Nesin Usta yakında Suzuki Yetkili servisini açıyor. Doğuşun hemen yanına :) (İnşallah bigün gerçek olur.)
Gezi gerçekten güzeldi ama...
Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri
Merhaba. Öncelikle bildiklerinizi ve öğrendiklerinizi diğer insanlarla paylaştığınız için size teşekkür ediyorum.
Bende 1997 model 3 kapı Suzuki Vitara var. 2 Senedir o kadar uğraşıma rağmen bozamadım aracı. Bi kaç ay önce
4 çekere aldığımda araç da ani...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
İyiki gelmemişim. Ben boğulurdum o çamurda :)
Ama bütün resimlere baktım çok eğlenmişsiniz. Bizimle paylaştınız bizleride eğlendirdiniz.
Birdaha ki organizasyonda görüşürüz inşallah...
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
Disco Mehmet baskı balatayı takma kafana. Ben geçen sene 3 kere değiştirdim. Ama artık yakmıyorum.
Sen High 'ı çok seviyosun ama bu işte geçerli olan Low. Hele bide 1300 motor ile araba çekiyosan...