ogrenci69 kullanıcısının son içeriği

1. O

3.2 için kışlık vakumlu lastik öne mi arkaya mı takılmalı _?

Ynt: 3.2 için kışlık vakumlu lastik öne mi arkaya mı takılmalı _? İyi akşamlar, Lassa Competus'larda kışlık lastik mi ? Yok eğer normal AT veya yaz lastiği ise aracınız çok dengesiz olur. Teorisine bakacak olursak farklı marka ve desenli lastikleri bile arabanıza takmayın deniyor...
  2. O

pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning

Ynt: pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning Orhan Bey merhaba, Bende de 2008 Pajero 3.2Did var. Sizin yaptığınız DPF iptalini düşünüyorum ama bazı arkadaşlar sonra Egzost Muayenesinden araç geçemez diye beni şüphede bıraktı. Siz hiç bu konuyu araştırdınız mı veya...
  3. O

Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did

Ynt: Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did Orhan Bey merhaba, Bende de 2008 Pajero 3.2Did var. Dpf'ten büyük sorun yaşamıyorum şimdilik. Bir kaç kez ışık yanmıştı ama son 40.000km'dir bir şey yok. Şu an 105.000km'de. Siz dpf iptalini nerede yaptırdınız, nasıl yapıldı biraz daha bilgi...
  4. O

2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ

Ynt: 2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ Umarım faydası olur. Selamlar, Sinan
  5. O

2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ

Ynt: 2007 MODEL PAJERO 3.2 DID ACİL TAVSİYELERİNİZ Herkese merhaba, Benim de 2008 3.2 Did Pajero aracım var. DPF ( Diesel Particulate Filter ) gerçekten 2007-2009 arası Pajero'larda sorun olabiliyor. Her zaman eurodizel almak ( kırsal motorini artık istesek de alamıyoruz ) , yağ değişimine...
  6. O

L200 4x4 17inch Jant

Ynt: L200 4x4 17inch Jant Selim Bey merhaba, Kusura bakmayın, bir süredir foruma girmiyordum, sorunuzu şimdi gördüm. Sizinde sormuş olduğunuz 17 inch L200 jantlarını aldım lastiklerle birlikte. Bir süre Cooper'ları kullandım ama çok sesli ve ıslakta çok kaydırıyordu aracı.Bu yüzden almak...
  7. O

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Ynt: Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız?? Adnan Ağbi ; Senin Defender 90'nın yanında bizimki faso fiso kalır. Biz seni takip edemiyoruz ki. Aşan merhaba, Biz de Çekmeköy'deyiz ama kısa off road gezileri çok spontane oluyor. Genel de Pazar sabahları aniden çoşuyoruz. Önceden karar...
  8. O

pajero 2007

Ynt: pajero 2007 Merhaba, 2007 senesinde sadece gösterge paneli değil kapsamlı bir makyaj oldu. Hatta Mitsubishi buna makyaj değil farklı bir kasa diyor. 4. jenerasyon veya NS kasa diye adlandırılan şu anki kasa 2007 senesinde başladı. 2010 senesinde NT tabir edilen motor ve şanzıman ve DPF...
  9. O

araçlardaki çizikler

Ynt: araçlardaki çizikler Herkese selamlar, Ben de benzincide görüp aldım, hiç bir işe yaramıyor. Sonax'ta arabayı yıkadıktan sonra uyguladım, bütün çalışanlar bana güldü. Abi seni de mi kazıkladılar diye. Bence kesinlikle almayın. Bir işe yaramıyor.
  10. O

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Merhaba, Elinizde hala 1 adet motor var mı ? Saygılar, Sinan
  11. O

Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım Sayın Hakdanefe, Kararınız hayırlı olsun. Aracı almadan evvel iyi bir servise ya da Mitsubishi'lerden anlayan tamirciye göstermekte fayda var. 200.000km Pajero için çok olmasa da Burak Bey'in de dediği gibi 2006-2007 senelerinde euro...
  12. O

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım İkinci nesil R50 Pathfinder 1996-2004 yılları arasında üretilmiş olsa da Türkiye'ye 2001'den sonra pek gelmediğinden ben yeni kasa R51 düşünüldüğünü varsaydım. Eğer 2004 Pathfinder bulunabildiyse 3.3V6 benzinli olacak gibi. Bence...
  13. O

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım Tam olarak bilemiyorum yedek parça işini. Pathfinder'ın daha iyidir. Arka bagaj hariç Navara ile aynı olduğundan ( motor dahil ) , Navara da bayağı sattığından parça sorunu yoktur. Benim Pajero şu 63.000km'de. Parça ihtiyacı olmadı...
  14. O

18'' MT yada AT Lastik

Ynt: 18'' MT yada AT Lastik Herkese merhaba, Unal Bey, Ladikoffroad arkadaşımız lastik sormuş benim anladığım siz Mickey Thompson'un jantlarını göndermişsiniz. Bence Pajero şu an paletsiz ama jantı ve lastiği var. Bildiğim kadarı ile üzerinde 265/60 R18 Dunlop Grantrek AT 20 lastik var. Bu...
  15. O

Ynt: Pajero - Pathfinder Arasında Karasızım Lütfen Yardım 2005 Pathfinder'a vereceğiniz paranın daha altına 2005 Pajero bulabilirsiniz. Sadece MTV sorun; 2005 Pathfinder için 1.315 TL senelik pul parası öderken, Pajero'ya 3.334 TL vergi çıkıyor. 2004 Pajero alırsanız MTV kasko değer listesine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri