Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri
Arabayı aldığımda ilk İzmirde montajlattım ben istanbulda varmı araştırmadım irmirdeki yeride bu yerlisini yapan firmaya mail attım onlar tarif etmişti. sonra uğradım taşınmışlar bir daha tesadüf etmedi. izmir için soruyorsanız araştırıp söylerim
Yandaki çapraz vidadan içindeki kelebeği biraz yukarıdan başlatınca ilk kalkışlardaki sorun düzeliyor. olay tamamen ayarla ilgili
http://www.lpggazayar.com/blos-lpg-mikser-propane-carburator/
burada yedek parçaları kep ve hortumları var zaten
kesinlikle montaj ancak dediğim gibi yerlisinin diyaframı daha çok esniyor ben ikisinide gördüğüm için söyleyebileceğim bunlar yani anlatmak istediğim esnekliği daha fazla olan bir malzeme daha az sorun çıkarması gerekmez mi mantıken ithal malzeme...
kargosu vs si bir sürü para yerlisinin diyaframını üstüne oring koyup uyduracağız plastiğinide zaten yapıştırdık oldu
ayrıca yerlide diyafram daha esnek ve ucuz gördüğüm kadarı ile ithal olanı çekince esnemiyordu yerlisi baya daha fazla elastik ve...
ürünün orjinalini yıllar evvel ebaydan satın almıştım yaklaşık maliyeti kargo üyelik ücreti vs 450 lirayı bulmuştu.
sonrasında ürünü 2-3 yıl kullandım sorunsuz ve mikemmeldi ancak lpg beynindeki bir sorun nedeni ile ayar yapan ustan bir patlatma...