Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tren İle İtalya Hakkında?
aslında interrail ekonomik diyor herkes de
mesela ben 20 günde üç ülke beş şehir gezecek olsam
kalkış ve varışları uçakla yapacak şekilde
toplam dört kere tren kullanmış oluyoruz
yirmi gün için 400 euro bilet parası vermek anlamsız sanırım
her tren yolculuğu...
Ynt: İnterrail ! (2010)
alican beye bir şey sormak istiyorum
özel mesaj yazamıyorum da henüz ...
bir sürü ülkelere giriş çıkış yapmışsınız. Ben de böyle bir seyahat düşünüyorum. Ancak bu sitede de bir başlık açtım ve orada da söylenen şey her ülke için ayrı vize almam gerektiğiydi.
Benim bu...
Ynt: Temmuzda HindistanM
evet ama
bütçe nasıl olacak ?
otelde mi kalmayı düşünüyorsunuz?
eğer öyleyse nasıl bir otel?
rota nasıl olacak ?
bu bilgileri paylaşırmısınız ?
yoksa ben hindistana gidicem yanıma birisin bulayım sonra beraber bakarız bu konulara mı diyorsunuz ?
Ynt: Schengen Vize Sorunsalı
öncelikle cevapladığınız için teşekkürler
hayır ilk vizem olacak bu
tüm ülkelerden vize almak derken, her ülkeden ayrı ayrı vize mi almalıyım ?
ben devlet memuruyum ve onlar tutsa da ben gelmek zorundayım bu konuda vize memurunu değil konsolosu bile ikna...
merhabalar
ben yaz için ispanya dan başlamak üzere fransa, almanya çek cumhuriyeti avusturya italya yı içerisine alan bir gezi düşünüyorum.
Ve bütün bu ülkelerde schengen vizesi geçiyor yanılmıyorsam.
Schengen vizesi için ilk gidelecek ülkeden alınması gerektiğini duydum ama başka bir bilgim...