oguzcan74 kullanıcısının son içeriği

1. O

Alaçatıda çadır camping..

Ynt: Alaçatıda çadır camping.. Rica ederim nedemek
  2. O

Ynt: Alaçatıda çadır camping.. Selçuk camping erdek ocaklar köyünde çadır kamp yapılabilecek tek temiz ve güvenilir yer.Öncelikle aile olmanız şart bekar alınmıyor.Çadırınız olacak ordan verilmiyor.Elektrik isterseniz ücreti karşılığında alıyorsunuz günlük nekadar dı unuttum .Kişi başı 10 tl...
  3. O

Ynt: Alaçatıda çadır camping.. Baktım ki burada kimsenin fikir verme ve yardımcı olma gibi bir durumu yok yalandan yere sadece takip için çoğu insanlar burada fikir alış verişi yapmak için değil bende atladım erdek-ocaklar köyüne çadır kurmaya gittim daha önce hiç gitmemiştim ve iyiki gitmişim...
  4. O

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Hemen telefon ettim internet den buldum eğer kendi çadırınız varsa günlük 20 tl elektrik isterseniz 7.5 tl oranın çadırını kullanırsanız elektrik ve yatacak eşyalar dahil 67.5 tl mangal sadece tüplü olursa izin veriliyor mutfak yok yemek için gereken tas kap kaçak ve tüp kendiniz temin...
  5. O

Merhaba arkadaşlar ben alaçatıyı çok duydum ve orada çadır kurmak istiyorum ailemle beraber alaçatıda çadır kurulacak yer bilen varmı acaba?Çadırımıda yeni aldım 240*210*135 heves ettim ve aldım çadır keyfini anlata anlata bitiremiyorlar biz hep alışılmış tatil köylerini falan tercih ederdik ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri