oguzhan306 kullanıcısının son içeriği

1. O

Tek Kişilik Çadır Tavsiyesi

Fresh and bende de var ancak o çadır sadece arabayla taşımaya uygun yürüyüşde veya bisiklette kullanılmaz
  2. O

Likya Yolu Nisan 2020

Ben o yolu 2008 de yürütmüştüm. Şimdi Karia yoluyla birleştirip bisikletle yapmayı planlıyordum ama su corona her planın köküne kibrit suyu döktü :(
  3. O

Tek Kişilik Çadır Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, Bikepacking turlarımda kullanacağım bir çadır arıyorum. Bir kaç kriterim var; Hafif olmalı, tek kişilik olmalı ve rüzgar ve soğuk direnci yüksek olmalı 1.000 TL yi geçmemeli gibi Bir kaç model bakındım ama inanılmaz derecede kararsız kaldığım için varsa kullananlardan...
  4. O

Suv Tavsiyesi

Saniyorum yeterince net anlatamiyorum, tekrar deneyeyim. Uzakdoğu üretimi araclar ilgimi, dikkatimi, begenimi cezbetmiyor! Haklarindaki yorumlarla ilgilenmiyorum! Ozellikle model yilina kadar belirtmis oldugum araçlar hakkinda yorum, öneri, tavsiye alabilirsem sevinirim. GT-N7100 cihazımdan...
  5. O

Suv Tavsiyesi

Uzakdoğu araclarina oldum olasi uzagimdir buyuk konusmayayim ama kolay kolay japon veya kore arac satin almam GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Suv Tavsiyesi

Herkese selamlar Çok sıkı bir asfaltçıyımdır, 4 cekerden anlamam arabamı bırakın bozuk yola şehir içinde ki çamura bile sokmamışımdır. 306 ile baslayan araba maceram astra ile devam edip focus ile nihayete ermistir. Bu segment dışında da araba tanımam. Araba dedigin hafif olmali yere yakin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,988
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri