oguzkaan52 kullanıcısının son içeriği

1. oguzkaan52

Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler

Ynt: Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler Slm orduda mi yaşıyorsun çelik tampon yeni sanayide yapan bir usta var işçiliğine iyi diyorlar bnde bagaj yaptiricam.yan bagalit dediğin yan basamak mi bnde var kullanmıyorum bakabilirsiniz sanayide dükkanda duruyor.
  2. oguzkaan52

Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum.. Iyi geceler emre bey benim 99 model 1.6 jlx vitaram satılık, 4 ay önce aldım değişen ve boya yok arazisi çalışıyor 215 75 15 yokohama geolander A T lastikleri 4 aylık deri koltuk deri direksiyon vites ve elfireni...
  3. oguzkaan52

vitara arazi vitesindeyken önden gelen ses

Ynt: vitara arazi vitesindeyken önden gelen ses Slm soner by bende 1,6 jlx 99 kullanıyorum bende de bu şekilde bir sorun vardı sol önden geliyordu usta söktü bişey bulamadı ama komple temizledi soner denedik ses kesildi ama şimdi aynı sorun sağda başladı tekrar aynı işlemi yaptıricam gececekmi...
  4. oguzkaan52

1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme.

Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme. Arkadaşlar yokohama geolander mt lastik kullanan var mi asfaltta durumu nedir?
  5. oguzkaan52

arkadaşlar dostlar ustalar yardımcı olabilirmisiniz???

99 jlx 5 kapılı vitara kullanıyorum aracımin 1 ve geri vitesinde kalkış yapacagim esnada araba devirden düşüyor devam edersem sıkıntı yok ama durduğunda aracın vitesi sıkışıyor ve çıkarmak için zorlamam gerekiyor.ustaya götürdüm her yolu denedi olmadı hala aynı bazen stop ettiğim halde gene...
  6. oguzkaan52

Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme. Hikmet bey ben lastikleri alali 5 ay oldu fiyatı 1.300 e aldım 700 e vercem
  7. oguzkaan52

Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme. offroad isine yeni merak sariyoruz arkadaslarla M T lastiklerine baktim ama asvaltta en sessiz olanini alicam daha yeniyiz exstreme arazilere giremeyiz. evet lastiklerim satilik.
  8. oguzkaan52

Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme. Ben toplamda get ve lastik ile 4 cm falan yükseltebilirim yani konfor bozulurmu.sizin dediğiniz markalara baktım bf goodrich 215 75/80 15 M T alicam galiba.bende yokohama geolander 215 75 15 A T var daha 5 aylık işi bilmediğimiz için yanlış almışız...
  9. oguzkaan52

Ynt: 1999 1.6 jlx vitara get ile yükseltme. Teşekkür ederim abdullah by yorumlarının için bende bf 215 75 15 alican galiba suzuki 1.6 için. 30 inç ve üzerindeki ebatlar için motoru küçük kalıyor galiba.
  10. oguzkaan52

Arkadaşlar 1999 1.6 jlx manuel vitara kullanıyorum şu anda üstünde AT lastik var bn M T kullanmak istiyorum ve %40 arazi % 60 asfaltta kullaniyorum hangi lastiği almalıyım önerileriniz nelerdir,bide get yükseltme yaparken suzukiler için tam bir ölçü varmidir bilen deneyen arkadaşlardan rıza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri