Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyreyle güzel.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,582

seyreyle güzel..

'Yolumuz uzun,çarıklar delik,biz artık gidelim'..
Yer
Erzurum
Merhabalar; farklı marka ve modeller arasından, değerli tavsiye ve yorumlarla artık hangi aracı alacağıma karar verdim inş. Özellikle aile için,şehiriçi-şehirlerarası muhabbetli yolculuklar için, ee biraz da zorlu şartlar için ideal,ekonomik bir 1997-2001 arası modelde Vitara 1.6 JLX 5K arıyorum ve yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum. Aranıyor.. aranıyor.. :smiley:

Etiketler
Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

94 Model düşünürseniz?
Buyrun;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-off-road-donanimli-araziye-girmemis-cok-temiz-vitara-93255946/detay/

Ynt: Satılık Vitara 1.6 JLX 5K ARIYORUM. İlgi ve alakalarınızı temenni ediyorum..

mrb hocam aracımı satmayı düşünüyorum 2000 mod. 1.6 jlx 97 bin,de orjinal tertemiz bir araç sadece lokal boyalar var arazi şartlarında fazla kullanılmamış ilgilenirseniz arayın detayları konuşalım 0539 659 60 40

2001 model JLX 'im satılık..http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2001-model-vitara-jlx-full-temiz-kazasiz-lpg-li-93351045/detay/.

Merhaba Ultrastore;

İlginiz için teşekkürler ancak biraz daha yüksek modelli bir araç bakıyorum.İyi geceler..

Vitara gibi bir tercih yapmakla çok iyi yapmışsınız. hem uzunyolda hem arazide keyif veren en güzel araçlardan biri.

Merhaba fatih81_81;

Öncelikle desteğiniz için eyvallah. Yalnız şunu da söyleyeyim fotoğraftaki araç size mi ait bilmiyorum ama, maşallah çok hoş duruyor, yoksa satılık mı? :smiley:

seyreyle güzel..' Alıntı:
Merhaba fatih81_81;

Öncelikle desteğiniz için eyvallah. Yalnız şunu da söyleyeyim fotoğraftaki araç size mi ait bilmiyorum ama, maşallah çok hoş duruyor, yoksa satılık mı? :smiley:
merhaba evet fotoğraftaki araç benim.ilk sahibinden aldım aracı servis bakımlı.herzaman sahibine dua ederim bana böyle bir araç verdigi için.satmayı düşünüyordum.geçenlerde ufak bi kaza geçirdim yan sağdan kapılardan hasar aldı.fiat fiorrino aldım suzuki bakımda şuanda.ama şunu anladımki aracımı satmamam gerekiyor.fiorrino bana göre deil suzukime resmen aşığım :smiley:.arabamın ilanı burda vardı bakayım duruyorsa link atarım size.suzuki vitara diyorum kesin ve net :smiley:)

nazara inanırmısınız bilmiyorum ama ben inanıyorum.herkes arabama hayrandı.ama her işte bir hayır vardır diyerek burnumuzun bile kanamadıgına ve şükrediyoruz.araçta kaza esnasında 2 çocugum ben ve eşim vardı.9 aylık bebegimizin olduğu taraftan vurdu vatandaş.neyseki bebek koltugu vardı ve kemerleri takılıydı.
aracımın ilan linki

http://www.gezenbilir.com/b214/t88116/msg1155774#msg1155774

Tekrar Merhaba;

Fatih bey şöyle bir hadis-i şerif var. 'Nazar doğrudur, dağı bile yıkar.' Evet nazar vardır, doğrudur. Ne diyelim Allah korusun.. Ve size de ailenize de büyük geçmişler olsun. :( Herşeyin hayırlısı inş.

emre bey hayırlı akşamlar dilerim.
ilgilenirseniz sahibinden.com'da 92619439 ilanıma bakabilirsiniz.

Iyi geceler emre bey benim 99 model 1.6 jlx vitaram satılık, 4 ay önce aldım değişen ve boya yok arazisi çalışıyor 215 75 15 yokohama geolander A T lastikleri 4 aylık deri koltuk deri direksiyon vites ve elfireni de deridir.satma nedenim land rover alican düşünürseniz.0532 383 65 19.iyi geceler

Sn.Emre bey Arac tercihiniz bence en makulu olmuş.Bu kararaınız yerinde ve isabetli.Gerisi Kısmet. Umarım Gönlünüze göre Hayrlısı ile bulursunuz.Bende 4x4 araştırdım. Epey bir zaman sürdü ben suzukiyi uygun gördüm.yani vitarayı.Fakat samurai aldım hemde şu an elimde 2 tane var.Ama vitara al derim size.İsterseniz size bir no vereyim sahibinden bakarsınız.Benin ustam olan vede suzukici olan hamit ustanını özellikle topladığı bir vitara var.epey zaman ve emek harcadı.hal böyle olunca fiyat normalın üstünde.İst da iseniz Bakmanızda fayda var.pazarlık ta da bu aralar alıcılar bastırırsa iyi bir indirim yapabilirler.Benden demesi.SAhibinden ki No su.88253485 tir.Allah herkese hakında hayrlısı olanı nasip etsin, deyip iyi arayışlar ve selamlar derim.

Herkese Merhaba;

Biraz geç de olsa sevincimi ve murada ermişliğimi sizlerle paylaşıyorum. Evet araştırmalarım sonunda, 2000 model,99.000 km Suzuki Vitara 1.6 JLX (Atiker Lpg) sahibi oldum. Araç Erzincan'dan Erzurum'a gelin geldi. :smiley: Allah'ım hayırlı eylesin.. Ve herkese hayırlısıyla nasip etsin. ilk izlenimlerim ağırlıkla olumlu, tabii bakalım zaman ne gösterecek. İlerleyen günlerde fotoğraflarını paylaşmaya çalışacağım. Kalın muhabbetle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.