Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de benzer bir araç almak üzereyim, 2004-2005 model vogue 4.4 araçları inceliyorum ancak burada yazılanları görünce açıkcası içime bir şüphe düştü. Bu bahsettiğim model ve senede araçlar genelde 90-100 bin TL civarlarında gözüküyor. Ancak km olarak bakınca da çoğu araç 200 bin km civarında...
Ynt: Satılık 235/70/16 BFGoodrich AT lastik 4 adet (Takas imkanı)
237x70x16 hiç kullanılmamış sıfır lastik, tane 200 TL yani 4 tanesi 800 lira. bir terslik olmalı.
girin aşağıdaki linkten bakın, fiyatlar orada var.
http://www.kerimogluticaret.com.tr/main/sepet.asp?action=view
Değerli Arkadaşlar,
235/70R16 2. el lastik arıyorum.
A/T lastik ihtiyacım var ve sıfır lastik yerine temiz kullanılmış BF Goodrich, Scorpion veya Yokohoma GO12 lastik bakıyorum. Elinde bu ölçüde A/T lastik olanlar varsa irtibatlaşabiliriz. Saygılar.
Ynt: Fiorino Trekking
ne kadar olumsuz görüşler gelmiş ancak sonra da bir daha kimse görüş yazmamış. acaba fiat fiorrino trekking nasıl bir araç, kullananlar yorum yapabilir mi? saygılar.
Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?
Tecrübeli Lada'cıların çoğu neden ellerindeki Niva'ları 2007 model üzeri araçlar ile değiştirmeyi istiyorlar? Özel bir nedeni var mı? (motorda bir yenilik, vb gibi) Niva ilanlarında çoğu kez şu ibareye rastlıyorum "aracı satmamdaki amac 2007 ve üzeri model...
2007 model ve üzeri binmek üzere Lada Niva arıyorum, peşin ödeme ile alacağım yani takas talebim yok. Az kilometreli ve temiz 2006 modeller için de görüşebiliriz. saygılar.
Ynt: 22.000 Km de Jimny
Bence çok güzel bir araç. Bütçemi aşmasa kesin talip olurdum, bir jimmy bu kadar güzel hale nasıl gelmiş inanmak mümkün değil. buna kocaman bir nazarlık lazım.