Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S
Normalde bizim aracımızda da kimliginde yüklü ağırlığı 5 TON yazıyor (kaput içinde ) Onun için nerden baksanız 1 ay uğraştım. 3500 yazdırmak için. Yazdıramasak K belgesi E sınıfı ehliyet uzun işti. neyse ki hallettim çok şükür. Şimdi sadece keyfini sürmek...
Öncelikle tşkler bberksan. Sağdan soldan üstten arkadan resimlerini en yakın zamanda yüklüycem.
Ruhsat konusuna gelelim o konuda çok sıkıntı yaşadım ama çok şükür üstesinden geldim. Aracımı kamyonet sınıfından KAMYON sınıfına geçirmek istediler. Şuanda...
İyi kötü yorumlarınızı Bekliyorum... Herkese iyi forumlar. Birde 2 tane aynı resmi ekledim fakat silemedim yardımcı olursanız onuda sileyim.
Aracım 1974 model olup 46.000 km dedir herşeyii özenle toplanmış Orjinal bir Mercedes - Ünimog 404s
Sitede yeni olduğum için fotoğraf ekleyemiorum yardımcı olursanız daha fazla resim paylaşmak isterim Tşkler herkese.
Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler
Öncelikle helal olsun diorum abii herşeyinii kendinn ellerinle yapman mükemmel emeğin çok ama araç her dokunuşunla daha da güsel olmuş MAŞALLAH.
Ynt: " Jeep Cj-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(istanbul) "
Son halii gerçekten çok güsel Maşallah kazasız belasız kullanın. bu komple işlemler ne kadar a maal oldu size.