oktaymetiin kullanıcısının son içeriği

1. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S Kesinlikle fazla gelir ama şuanda ruhsatta o şekilde gözükmekte. Ormancı.
  2. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S Normalde bizim aracımızda da kimliginde yüklü ağırlığı 5 TON yazıyor (kaput içinde ) Onun için nerden baksanız 1 ay uğraştım. 3500 yazdırmak için. Yazdıramasak K belgesi E sınıfı ehliyet uzun işti. neyse ki hallettim çok şükür. Şimdi sadece keyfini sürmek...
  3. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S Öncelikle tşkler bberksan. Sağdan soldan üstten arkadan resimlerini en yakın zamanda yüklüycem. Ruhsat konusuna gelelim o konuda çok sıkıntı yaşadım ama çok şükür üstesinden geldim. Aracımı kamyonet sınıfından KAMYON sınıfına geçirmek istediler. Şuanda...
  4. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S İyi kötü yorumlarınızı Bekliyorum... Herkese iyi forumlar. Birde 2 tane aynı resmi ekledim fakat silemedim yardımcı olursanız onuda sileyim.
  5. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S Muayene girerken çok sükür sıkıntısız geçtik ilgi odagı olduk TÜVTÜRK te.
  6. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Ynt: Dağ Aslanıı Ünimog 404 S Tşkler Oğuz bey.
  7. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Aracım 1974 model olup 46.000 km dedir herşeyii özenle toplanmış Orjinal bir Mercedes - Ünimog 404s Sitede yeni olduğum için fotoğraf ekleyemiorum yardımcı olursanız daha fazla resim paylaşmak isterim Tşkler herkese.
  8. O

Dağ Aslanıı Ünimog 404 S

Aracım 1974 model olup 46.000 km dedir herşeyii özenle toplanmış Orjinal bir Mercedes - Ünimog 404s
  9. O

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor Maşallah güle güle kullanın.
  10. O

D-max İme Yaptığım Değişikler

Ynt: D-max İme Yaptığım Değişikler Öncelikle helal olsun diorum abii herşeyinii kendinn ellerinle yapman mükemmel emeğin çok ama araç her dokunuşunla daha da güsel olmuş MAŞALLAH.
  11. O

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 Güle güle kullanın Maşallah ı var.
  12. O

Orjinal Discovery 2 Td5

Ynt: Orjinal Discovery 2 Td5 Maşşallah çok diri duruyor güle güle kullanın.
  13. O

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep Cj-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(istanbul) " Son halii gerçekten çok güsel Maşallah kazasız belasız kullanın. bu komple işlemler ne kadar a maal oldu size.
  14. O

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) HYIRLI OLSUN GÜLE güle kullanın.
  15. O

Unimog Virüsü Bulaşmış..

Ynt: Unimog Virüsü Bulaşmış.. ünimog başa belaa :) tatlı belaa hemde. iyi forumlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri