Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Bey öncelikle kolay gelsin. Bitirdiğinizde Bu teker üstü su depolarının bağlantı fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim. Çok merak ediyorum bağlantısını.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Atilla Bey gerçekten çok ferah fezah birşey olmuş. Eline, koluna ve yüreğine sağlık :)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Atilla Bey kolay gelsin. Bize seyirlik yeni bir proje daha başladı. Merakla yine her akşam sizin yaptıklarınızı takip edeceğim. :)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Atilla Bey Tek kelimeyle mükemmel bir iş çıkarmıssınız. Tebrikler!! Her zaman olduğu gibi çok yakinen çıkardığınız işi takip ediyorum.:)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Atilla Bey kolay gelsin. Yine çok güzel işler çıkararak devam ediyorsunuz. Merakla takipteyim. :)
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
ilhan bey iyi akşamlar. Bundan yaklaşık 1 yada 1,5 ay önce aracınızı Kırşehirde Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde Cumhuriyet İlköğretim okulu kenarında park etmiş vaziyette gördüm. Hatta o civarda oturan bir...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Atilla Bey bu yeni projeniz de hayırlı olsun ve yapacağınız işlerde kolay gelsin. Yine bu projenizin de yakından takipçisi olacağım.:)
Ynt: Kean & Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali
Kapadokya Bisiklet Festivalinde tanıştığımız DOÇEK üyelerinin tertip ettiği bu fetivale katılmayı çok istiyorum.
Bakalım kısmet..