oktayyap40 kullanıcısının son içeriği

1. oktayyap40

15 M3 Jumper Yapım Başladı

Mehmet Bey öncelikle kolay gelsin. Bitirdiğinizde Bu teker üstü su depolarının bağlantı fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim. Çok merak ediyorum bağlantısını.
  2. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi) Atilla Bey gerçekten çok ferah fezah birşey olmuş. Eline, koluna ve yüreğine sağlık :)
  3. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla Bey hayırlı olsun. :)
  4. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Atilla Bey kolay gelsin. Bize seyirlik yeni bir proje daha başladı. Merakla yine her akşam sizin yaptıklarınızı takip edeceğim. :)
  5. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla Bey Tek kelimeyle mükemmel bir iş çıkarmıssınız. Tebrikler!! Her zaman olduğu gibi çok yakinen çıkardığınız işi takip ediyorum.:)
  6. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla Bey kolay gelsin. Yine çok güzel işler çıkararak devam ediyorsunuz. Merakla takipteyim. :)
  7. oktayyap40

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) ilhan bey iyi akşamlar. Bundan yaklaşık 1 yada 1,5 ay önce aracınızı Kırşehirde Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde Cumhuriyet İlköğretim okulu kenarında park etmiş vaziyette gördüm. Hatta o civarda oturan bir...
  8. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla Bey bu yeni projeniz de hayırlı olsun ve yapacağınız işlerde kolay gelsin. Yine bu projenizin de yakından takipçisi olacağım.:)
  9. oktayyap40

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü - Avrupa Turu

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü - Avrupa Turu Şimdi bu etkinlikte yanınızda olmak vardı...
  10. oktayyap40

Keşan & Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali

Ynt: Kean & Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali Kapadokya Bisiklet Festivalinde tanıştığımız DOÇEK üyelerinin tertip ettiği bu fetivale katılmayı çok istiyorum. Bakalım kısmet..
  11. oktayyap40

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... benim kron siyah beyaz çok şık duruyor
  12. oktayyap40

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... Geçen hafta Kron xc 750 e yükseldim (v frenli) gerçekten çok rahat ve dolu bir bisiklet. Tavsiye ederim
  13. oktayyap40

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) İşte benim beklediğim proje. Atilla Bey hayırlı olsun. Merakla takipte olacağım..:)
  14. oktayyap40

Kırşehir Açıkcezaevi Yürüyüşümüz (16.04.2011)

Ynt: Kırşehir Açıkcezaevi Yürüyüşümüz (16.04.2011) ...
  15. oktayyap40

Kırşehir Açıkcezaevi Yürüyüşümüz (16.04.2011)

Ynt: Kırşehir Açıkcezaevi Yürüyüşümüz (16.04.2011) ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri