Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi günler dilerim.
2003
model wj kasa 2.7crd aracıma banner marka 100 amper akü aldım aracım bir süre sonra akü bosaltmaya basladı akuyu sarja veriyordum.aracima takiyordum birkaç saat sonra tekrar bosaltiyordu.aracımı elektrikciye goturdum kaçak olmadigini aküden olduğunu söyledi...
2.7 crd aracım bendede hata kodu veriyordu vites atmıyordu değiştirmek zorunda kaldık vitesin altındaki kartı şimdi bi sorun yok ama aracıma garaja bırakıp 1 gün sonra çalıştırıcam zaman marş basmıyor akü hemen zayıflıyor 6 aylık yeni akü olmasına rağmen aracın kumandası çalışmıyor habire...
Wj kasa aracımın sinyal flaşöründe temazsızlık var 4 lüleri yaktığımda sorun yok ancak sağ ve sol sinyel verdiğimde bazen yanıyor bazen yanmıyor gögüsün altını söktüm ve flaşörü buldum elimle bastırınca e sıkıntısız çalışıyor ancak çekince çalışmıyor temazsızlık var ne yapmam gerekiyor wd40...
Motor yağını boşaltmadan eski yağın içine döküyorsun 10 dakika çalıştıktan sonra yağı boşaltıyorsun kurumu pası atıyormuş dediklerine göre başka bi öneriniz var mı
En sağlıklıklısı kitapçıkta yazan ustalara kalsa 1.2 corsayada 10-40 koyuyorlar 3000 cc üstü araçlarada 10-40 koyuyorlar şanzuman ve difransiyel yağlarınıda değiştirmeyi düşünüyorum ancak baya maliyetli
4.7 sahibi arkadaşım periyodik bakım için illa amerikancıya gitmene gerek yok dedi harhangi...
Merhaba gezenbilir üyeleri
bikaç gün sonra wj kasa 2.7 crd aracıma periyodik bakım yaptırıcam ancak hangi marka yağ ve viskozite kullanıcağıma bilmiyorum
ankarada yaşıyorum kimisi 5-30 5-40 5-50 kimisi de 10-40 kullan diyor kafam karışık hangisi benim aracım için en uygun olanıdır
ayrıca mann...
Anladığım kadarıyla bunları yaptırmak oldukça maliyetli ve zaman isteyen şeyler sadece takoz alıp açık hava filtresi takmakla olmuyormuş
ustamla görüştüm oda aynısını söyledi.bunlarla uğraşmaktansa satıp hazır yapılmışını almak daha mantıklı gibi görünüyor
Cevabınız için çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcağım
Araştırmalarıma göre eğer off roada girmiceksen açık hava filtresinin sakıncası yokmuş daha fazla hava aldığı için daha iyi güç üretiyormuş
Herkese merhaba gezenbilir üyeleri wj kasa 2.7 crd sahibiyim aracımın performansını artırmak için açık hava filtresi taktırmayı düşünüyorum
avantajı ve dezavantajı nelerdir aracımı şehir içi kullanıyorum
ayrıca yükseltme takozlarının araca ve sürüşe herhangi bir yan etkisi varmıdır?