ÖmerGökhan kullanıcısının son içeriği

1. ÖmerGökhan

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

Anadolu yakasında başka alternatif varımdır?
  2. ÖmerGökhan

Maalesef Bi tekleme de mevcut daha önce belirtmiştim sadece keçe ile giderilirmi bilmiyorum, forumda baktığım kadarıyla selenoid değişimi VS deniyor ama nasıl olacak bakıcaz yarın, şecaattin ustaya ve davut ustaya uğrayacağım.
  3. ÖmerGökhan

Evet uzunca bir aradan sonra neler yaptım anlatayım arkadaşlar; Aracımda motor düzensizliği başlamıştı,ve teşhis ne olabilirdi:buarada geçen zamanda iyi Bi araştırma ve bol bol forum okuma yaptıktan sonra Bi nebze artık aracım hakkında bilgi sahibiydim. Sırasıyla bobin, distribütör kapağı, tevzi...
  4. ÖmerGökhan

Evet kısa bir aradan sonra kaldığımız yerden devam, önce çekiciydi yükledim 275 TL kartaldan Ataşehire,sonrasında açtık Bi güzel Karter conta takımını komple değiştirdik tabi hazır değişirken de motorun içini Bi güzel temizledik bu arada komple conta takımı 680 TL resmini aşağıda görebilirsiniz...
  5. ÖmerGökhan

Merhaba bu gün şecaattin ustayla WhatsApp üzerinden yolda kalınca tanışma fırsatım oldu sağolsun ilgilendi ve bilgi verdi motorun yağını ve şanzımanın yağını kontrol etmemi istedi ne yazık ki ikisindede yağ yoktu (şanzıman yağı çalıştırarak kontrol ediliyor imiş dip not aracım çalışıyor ancak...
  6. ÖmerGökhan

Vee bu gün olan oldu motor biryerden komple yağ boşalttı hem motorda yağ yok hem şanzıman da böyle bişey mümkünmüdür? Bu konuyu başa sabitleyin Zj alacaklara ders niyetine okutulsun lütfen Galerici den araba almayınız, aldırmayın. Benden alabilirsiniz ama bende motor şanzıman, klima, difler...
  7. ÖmerGökhan

Bugün öğleden sormamız boştu oğlumla birlikte hortum avına çıktık ancak Google da tarif edilen yerde ne Bi filtre(vakum filtre ve bağlantı yolu) olarak geçiyor bende yok acaba yanlış yere mi baktım birde büyükçe Bi hortum bloğun sağında kalıyor öne geçersen solda yerinden çıkmıştı zar zor taktım...
  8. ÖmerGökhan

96 Zj Günlüğü

Kapalı alan yoksa hiç girişmeyin hocam yağmur havası bu
  9. ÖmerGökhan

Merhaba İstanbuldayım şuan için bir defa performans jeep e gittim bostancı yağ ve filtre bakımlarımı yaptırdım onların tespiti direksiyon kutusundan hafif bir sızıntı var haricinde herşey düzgün görünüyor demişlerdi hatta vakum hortumuna bu da neymiş Allah Allah diyip açıkta olan boruya vida...
  10. ÖmerGökhan

Aklıma şuda gelmedi değil bu yazdıklarınız ile vakum hortumlarının Bi alakası olabilirmi malum vakum hortumumun bir tanesi boşta ve tısır tısır ses yapıyor.
  11. ÖmerGökhan

96 Zj Günlüğü

Hocam 5 bin küsür lira bence en mantıklısını yaptınız, komple direksiyon derdinden kurtulmuş olacaksınız, revize olayı bence biraz riskli, yapılıp sonrasında tekrar bozulma yada diğer parçaları bozma ihtimali oluyormuş lokal yenileme ve revizenin. Montaj ne zaman üstad ona göre sipariş geçeceğim...
  12. ÖmerGökhan

Merhabalar Henüz bir revizyon yapamadım ancak Zj'm beni rahat bırakmadığından 2.defa marş motorum yandı, sebebini çözdü elektrikçi abi ben marş almadığı için çalışana kadar çıkçıkşışışı diye basıp çalıştırıyor ve suçu yine marş motoruna atıyordum ki buda marş motorunun içerisindeki dönen mil...
  13. ÖmerGökhan

96 Zj Günlüğü

Hocam gümrük vergisi +kargo+ürünler TL cinsinden nekadara mal oldu? Birde montaj resimleri ve anlatımınızı sabırsızlıkla bekliyorum
  14. ÖmerGökhan

92 Cherokee Xj - Görüşlerinize Ihtiyaç...

Bence bir zj alın sıfırlayın kronik Bi kaç hastalığı var onlar giderilmiş olursa sorunsuz binersiniz hatta şuan ilanda Bi araç var off road yaparken küçük Bi takla atmış sanırım yani gönül diyor ki al koy kenara yedek yap 22 bin TL bu arabanın 2 dif+şanzıman yapıyor 22 bin lira kararsızım...
  15. ÖmerGökhan

Çok sağol hocam alışveriş ve tamir konusunda sıkı takipçinizim hocam umarım Bi gün de tanışmak nasip olur, gelişmeleri buradan paylaşacağım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri