Omertr kullanıcısının son içeriği

1. Omertr

Track Bar Ve Pitman Arm ?

Gösterdiğiniz parça ile koltuk sallanmasının alakası yok. O rotun körüğü dağılmış, değişmesi iyi olur ama değişmezse, kovanın içindeki gres kurur, yağlama olmazsa boşluk başlar, son hadde direksiyon boşluğuna neden olur. Lastikte göçme olayını tam anlayamadım. fakat, lastikteki sorun sadece...
  2. Omertr

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

Bugun bir telefon aldim. Ilk soru arabanin klimasi olup olmadigiydi. 2. Soru: " bu araba 5.2 degilmi "seklinde oldu. Evet dedim. Iyi o zaman 5.2 olanlari tutuluyormus bunlarin dedi ve kac motor oldugunu sordu. 5200 motor dedim. Adam cok sasirdi ve siradaki malum soru geldi "kac yakiyor" onuda...
  3. Omertr

Direksiyon boslugu icin tamirciden once rot balansciya git. On takimi kontrol edin de. orada tespit yaptir. Bazilari tespit icin para bile almiyor. Ona gore hareket edersin. Balta saglamsa pitman'a giren rot bozuluyor genelde. Sent from my i6 using Tapatalk
  4. Omertr

4 Low'da Iken Boşa Çıkması ?

Arada yapar. Her defasında yapmaması lazım. Aslında atmış olması, tam geçmemiş olmasından kaynaklıdır.
  5. Omertr

Ariza kismet isi. Boyle bir duruma maruz kalma ihtimalini dusunerek, durup dururken kece degistirilmez. Lakin kecenin bozuldugunu sizintidan anliyorsun zaten. Ne zaman dagilacagini kestiremiyorsun. Bu ariza durumu zj'ye ozel bir durum degil. Baska bir arac almis olsaydiniz ayni durum...
  6. Omertr

Bu araçlarda lastik ebatı büyüdükçe arazi yada ş. içinde bir artış olacağı kesin fakat 3. ve 4. viteslerde tasarruf olacağını düşünüyorum. Neticede motor devir sayısı azalıyor, tekerlek dönüş sayısı artıyor. Bende 35x12.5x15 lastik var. Düz yolda 4. vites 80 sabit km'de 1100 - 1200 devirde...
  7. Omertr

Satılık 1996 Zj 5.2 Off Road Donanımlı

ACİL İHTİYAÇ NEDENİ İLE FİYAT DÜŞTÜ 24.500 TL
  8. Omertr

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

Hocam, l200,de pek normal degil. Bu araba yuk tasimadiysa 3 cm ciddi bir soruna isaret eder. Sent from my i6 using Tapatalk
  9. Omertr

Satılık Cj6 Cj8 Kupa Yeni Toplandı.

Araca 15000 harcandı. Şaseden yeniden toplandı. Birçok parçası değişti, elden geçti. 1980 model 4 ileri Önler disk, Arkalar kampana İsteyen olursa hidrolik direksiyon montajı yaptırabiliriz. 20.000 istiyoruz. Bu kadar temizi yok.
  10. Omertr

Aracın ortalama yakıt tüketimi ş.içi 50 kr'dir. Uzun yola hiç gitmedim. Arazide grand vitaradan az yakar. Tartarini çift regülatör lpg tesisatı var. 2015 Ocak ayında takılmış. Çok verimli.
  11. Omertr

Aracımızda herhangi bir arıza, kaza vs. durumu sözkonusu değildir. Orjinaldir.
  12. Omertr

Zj Grand Cheerokeler Neden Saga Dogru 1 Kac Cm Daha Dusuk

V8 motor dönüş yönü ile alakalı diye biliyorum. Motorun şaseye uyguladığı dönme momenti ile alakalı olarak, belirli bir zamandan sonra oluşuyor. Örneğin Ağır yük taşıyan çekici kamyonlarda bu durumu çok net görebilirsiniz.
  13. Omertr

Cherokee Xj Sanzuman Sorunu

Kickdown yapıyor mu? yapmıyor mu?
  14. Omertr

5,2 Cherokee Şanzuman Ustası

Hocam, özel jeep servisine git. Aracı orjinal arıza tespit cihazına bağlat. Arızalı parçayı tespit et. Muhtemelen P/N switch Birkaç yerden parçanın fiyatını araştır. Sonra arkadaşların belirttiği şekilde güvenilir bir ustaya git değiştirsin.
  15. Omertr

0 543 908 40 02 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri