ommg kullanıcısının son içeriği

1. O

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum ortaya nasıl bir canavar çıkacak :) :)
  2. O

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması Güzel paylaşım için teşekkürler.Netice olarak bize tamamen yabancı olan bir ortamda biraz bilgi ve fazla hırslı davranmamak riskleri azaltma konusunda faydalı olacaktır.Herkeze kazasız dalışlar dilerim...
  3. O

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu İkisini birlikte verdikleride, o arabayla kumda değil Alaçatı da geziyo zaten ;D ;D ;D
  4. O

Yeni Aracım...

Ynt: Yeni Aracım... Hayırlı olsun,kazasız belasız bol çamurlu şürüşler dilerim :)
  5. O

Pajero 3500 cc 5 Kapı Satılık

Ynt: Pajero 3500 cc 5 Kapı Satılık Aracınız çok gerçekten çok güzel,hayırlı satışlar dilerim ama modeli konusunda bir bilgi yok galiba.Birde takas için ayrı bir fiyat mı düşünüyorsunuz ?
  6. O

Extream offroad

http://video.msn.com/video.aspx?mkt=tr-TR&vid=6f002cda-c74d-487b-a1cb-bcf44122c897#
  7. O

İzci

Ynt: İzci Elinize sağlık,sizi zevkle izliyor ve arkadaşlarımıza da tavsiye ediyoruz.Başarılarınızın ve gezilerinizin devamını dilerim....
  8. O

Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

Ynt: Kings Go Ahead (benim kara bela zj) Çok iyi yaa ;D ;D ;D
  9. O

Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

Ynt: Kings Go Ahead (benim kara bela zj) Maşallah!!!
  10. O

MTV 2010 "Önemli"

Ynt: MTV 2010 "Önemli" Ellerinize sağlık...
  11. O

WJ kasa hemde 4000 motor varmı orjinalinde böyle.

Ynt: WJ kasa hemde 4000 motor varmı orjinalinde böyle. İki aracı bende gördüm ve araştırdım, öncelikle sonradan yapılmış değil orjinal halleri ve bu konforu yaşamak için hem 4000 cc lik motoru hemde 2 çeker seçeneği ile yakıt tüketimi açısından da ideal görünüyor.Ama tabii ki bu formda bu...
  12. O

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? Çok iyi yaaa,koptum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  13. O

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu İyi fikir ;D ;D ;D ;D
  14. O

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu :D :D
  15. O

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 Maşallh maşallah :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri