ond3r kullanıcısının son içeriği

1. O

Bolu - Abant Gölünden Kareler

Ynt: Bolu - Abant Gölünden Kareler teşekkür ederim.
  2. O

kişisel galeri ( ond3r )

Ynt: kişisel galeri ( ond3r ) teşekkürler...
  3. O

kişisel galeri ( ond3r )

Ynt: kişisel galeri ( ond3r )
  4. O

kişisel galeri ( ond3r )

Ynt: kişisel galeri ( ond3r ) devam.
  5. O

kişisel galeri ( ond3r )

Ynt: kişisel galeri ( ond3r ) 5. resmi ayasofya gezisinde soğuktan titrerken akşama doğru 5 6 gibi çekmiştim :D
  6. O

kişisel galeri ( ond3r )

yeniden meraba. yeni resimlerle yeniden burdayım :)
  7. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam önder ben :) bu günki gezi güzeldi. resimleri bi konu altınamı atıcaz ? yoksa darmadağın bi forum olur bence :)
  8. O

Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010) 1. Berk Saraç (Berksito) + 1 2. Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3. Nilsun+Kenan 4. Mustafa Eraslan (Mezzy) 5. Hakan Özkaya (Kasif) + 1 6. Ünal Çelik (ulusotomotiv) 7. uygar ( uygar) 8. Zeynep Esra Tez...
  9. O

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar. balık avı derken bende zıpkıncılıkla uğraşıyorum ama imkanım olmuyo.
  10. O

Bolu - Kartalkaya Fotoğrafları

Ynt: Bolu - Kartalkaya Fotoğrafları tebrikler güzel kareler. Üstadlardan öğrenilecek çok şey var :)
  11. O

Ynt: Bolu - Abant Gölünden Kareler Teşekkür ederim. Devamı gelecek :D
  12. O

Ynt: Bolu - Abant Gölünden Kareler daha değişik bi sürü resmim var ama herşey zamanla :)
  13. O

Selam. bu forumda yeniyim. fotografcılıkta ilgim ve bilgim var. Neyse az laf çok iş :D
  14. O

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam Gerenbilir Ailesi. Ben biraz gencim, ama fotografcılıkta iyiyim ve yeteneklerim olduğunu düşünüyorum. Siteyi çok yararlı buluyorum. Ve büyüklerimden daha iyiye gidebilmem için yardımlarını bekliyorum... Teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri