onder2321 kullanıcısının son içeriği

1. onder2321

Lada Niva 2010 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2010 Modifikasyon ellerine sağlık tek kelime ile muhteşem ya.....yeşil renkde bir başka yakısıyor.........az kaldı alıp nivama kavusacam cok yakında yaptığın toplam masraf ne kadar olsu bilgi verirsen sevinirim...belki sana bırakıp aynısını bizim araclarada yaparsın temiz bir iş...
  2. onder2321

Niva' Cı Olabilirim!..

Ynt: Niva' Cı Olabilirim!.. slm lar lada niva aşığı biri olarak sorularını cevaplamaya çalışayım dostum....niva cidden özgürlük arabasıdır.gidemeyeceğin yer yoktur.kaporta olsun motor olsun fazlasıyla işini görür...çok ağır off road yapmayacaksan..bende 2001 model vardı 6 yıl kullandım hiç bir...
  3. onder2321

Her Türlü Araca Ledli Gösterge Panelleri

polonyaya çalışan arkadaşlar tarafından her türlü araçlar için led lambalı göstergeler getirtiyorum.....aracım clio olduğu için getirttim ve montajını yaptım.......bana 400 tl ye mal oldu gayet de şık .....isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim......siparişi verdikten sonra 2 hafta içinde...
  4. onder2321

Araç Göstergelerini Led İle Kaplama

polonyaya giden arkadasımdan araçlar için led lambalı göğüs ışıklandırma sipariş vermişdim.bana 400 tl ye mal oldu gayet şık......oto elektrikçileri montajını yapabiliyor......isteyen arkadaşlar olursa yardım cı olabilirim..... aracım renault clio için getirdim montajını yaptırdım.........
  5. onder2321

Toyota Fj-75 4.5

Ynt: Toyota Fj-75 4.5 teşekkür ederim. Yakarının cok yüksek olması ciddi problem. Ama inan güzel araçlar.
  6. onder2321

Toyota Fj-75 4.5

slm arkadaşlar internette http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-4.5-cok-iyi-kondisyonda-114824506/detay adresinde araçla ilgileniyorum. Fakat bu araçla ilgili fj-75 4.5 benzinli fazla bir bilgim yok.Araç çok temiz alırsam inşallah lpg taktıracam cok...
  7. onder2321

Webasto

Ynt: Webasto arap ülkesinden birinden arkadasım bana getirecek hem soğuk hem sıcak yurtiçi fiyatı 1500 usd dedi ama bilmiyorum geldiğinde fotolarını ve özelliklerini eklerim isteyen arkadaslar olursa yardımcı olurum gaziantep önder
  8. onder2321

satılık webasto

slm arkadaşlar, arkadasımın biri yurtdışından arap ülkesi bana webasto getirecek hem sıcak hem soğuk olan cinsinden türkiyedeki fiyatı yaklaşık 1500 usd imiş bilmiyorum. geldiğinde fotograflarını ekleyecem. isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim gaziantep önder
  9. onder2321

defender 110 3,5 v8 almayı düşünüyorum

Ynt: defender 110 3,5 v8 almayı düşünüyorum alalı nerdeyse 1 aydan fazla oldu cok memnunum dedikleri gibi fazla yakmıyor uzun yolda 12 litre tüp yaktım eskiden lada nivam vardı 1.7 i oda 100 km de 10 litre yakıyordu bu v8 12 litre bence hiç bişi inanın gaza basıp o eksoz sesi herseye değiyor...
  10. onder2321

defender 110 3,5 v8 almayı düşünüyorum

slm arkadaşlar defender v8 almayı düşünüyorum.aracı buldum tedaşdan cıkma 92.000 km de araç cok temiz tedaş müdürlerinin kullandığı bir araçmış fiyattada anlaşdım sayılır bu arac hakkında siz değerli dostllarımın fikirlerini bekliyorum hemen dönerseniz iyi olacak çünkü aracı hemen almayı düşünüyorum
  11. onder2321

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı 2001 model lada nivam vardı 1.7 i teknokta enjeksiyon aracımı uzunyolda daha fazla kullandım bakımli biraracdı yağını suyunu her zaman kilometresi gelmeden değiştiriyordum.kışın gaziantepden tokat erbaaya gittim.yolun yarıdan fazlası kar üstünde buz üstünde gittim 11 litre...
  12. onder2321

Dizelmi Benzinlimi?

Ynt: Dizelmi Benzinlimi? lada nivam vardı sattım şimdi kısmetse land rover 130 v8 alacam inşallah aldığımda maceralarımı sizinle paylaşacam
  13. onder2321

Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 2007)

Ynt: RE: Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık tokat ve çevresini iyi bilirim cidden doğa muhteşem fotgraflarda gayet hartika insanın şimdi oralarda olması vardı elinize kolunuza yüreğinize sağlık
  14. onder2321

Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010) [söyleyecek ne varki işde hayat bu eline koluna yüreğine sağlık bizi oralara götürüp getirdiğin için
  15. onder2321

Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.

Ynt: Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk. brc lpg sistemi var aracım 1,7 i temiz bir araç çok memnunum korkmayın ebnce araç bakımlı olduktan sonra ve narin kullanımlarda şahin kadar yakar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR