Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva 2010 Modifikasyon
ellerine sağlık tek kelime ile muhteşem ya.....yeşil renkde bir başka yakısıyor.........az kaldı alıp nivama kavusacam cok yakında yaptığın toplam masraf ne kadar olsu bilgi verirsen sevinirim...belki sana bırakıp aynısını bizim araclarada yaparsın temiz bir iş...
Ynt: Niva' Cı Olabilirim!..
slm lar lada niva aşığı biri olarak sorularını cevaplamaya çalışayım dostum....niva cidden özgürlük arabasıdır.gidemeyeceğin yer yoktur.kaporta olsun motor olsun fazlasıyla işini görür...çok ağır off road yapmayacaksan..bende 2001 model vardı 6 yıl kullandım hiç bir...
polonyaya çalışan arkadaşlar tarafından her türlü araçlar için led lambalı göstergeler getirtiyorum.....aracım clio olduğu için getirttim ve montajını yaptım.......bana 400 tl ye mal oldu gayet de şık .....isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim......siparişi verdikten sonra 2 hafta içinde...
polonyaya giden arkadasımdan araçlar için led lambalı göğüs ışıklandırma sipariş vermişdim.bana 400 tl ye mal oldu gayet şık......oto elektrikçileri montajını yapabiliyor......isteyen arkadaşlar olursa yardım cı olabilirim..... aracım renault clio için getirdim montajını yaptırdım.........
slm arkadaşlar
internette http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-4.5-cok-iyi-kondisyonda-114824506/detay adresinde araçla ilgileniyorum. Fakat bu araçla ilgili fj-75 4.5 benzinli fazla bir bilgim yok.Araç çok temiz alırsam inşallah lpg taktıracam cok...
Ynt: Webasto
arap ülkesinden birinden arkadasım bana getirecek
hem soğuk hem sıcak yurtiçi fiyatı 1500 usd dedi ama bilmiyorum geldiğinde fotolarını ve özelliklerini
eklerim isteyen arkadaslar olursa yardımcı olurum
gaziantep önder
slm arkadaşlar,
arkadasımın biri yurtdışından arap ülkesi bana webasto getirecek hem sıcak hem soğuk olan cinsinden
türkiyedeki fiyatı yaklaşık 1500 usd imiş bilmiyorum. geldiğinde fotograflarını ekleyecem.
isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim
gaziantep önder
Ynt: defender 110 3,5 v8 almayı düşünüyorum
alalı nerdeyse 1 aydan fazla oldu cok memnunum dedikleri gibi fazla yakmıyor uzun yolda 12 litre tüp yaktım eskiden lada nivam vardı 1.7 i oda 100 km de 10 litre yakıyordu bu v8 12 litre bence hiç bişi inanın gaza basıp o eksoz sesi herseye değiyor...
slm arkadaşlar defender v8 almayı düşünüyorum.aracı buldum tedaşdan cıkma 92.000 km de araç cok temiz tedaş müdürlerinin kullandığı bir araçmış fiyattada anlaşdım sayılır bu arac hakkında siz değerli dostllarımın fikirlerini bekliyorum hemen dönerseniz iyi olacak çünkü aracı hemen almayı düşünüyorum
Ynt: Lada Niva Yakıtı
2001 model lada nivam vardı 1.7 i teknokta enjeksiyon aracımı uzunyolda daha fazla kullandım bakımli biraracdı yağını suyunu her zaman kilometresi gelmeden değiştiriyordum.kışın gaziantepden tokat erbaaya gittim.yolun yarıdan fazlası kar üstünde buz üstünde gittim 11 litre...
Ynt: RE: Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık
tokat ve çevresini iyi bilirim cidden doğa muhteşem fotgraflarda gayet hartika insanın şimdi oralarda olması vardı elinize kolunuza yüreğinize sağlık
Ynt: Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.
brc lpg sistemi var aracım 1,7 i temiz bir araç çok memnunum korkmayın ebnce araç bakımlı olduktan sonra ve narin kullanımlarda şahin kadar yakar