ondereren kullanıcısının son içeriği

1. ondereren

Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı Merhaba Obd soketine takılan bu aygıtların yaptığı şey, araç beynindeki verileri tv vericisi gibi ysyınlamaktan ibaret. Bu sebeple bir arıza korkunuz olmasın. Bluetooth üzerinden herhangi bir denemem olmadığı için başarıları konusunda bir fikri de...
  2. ondereren

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Yaklaşık 1 senedir Specialized Sirrus Sport modelini kullanıyorum. (2011 serisi) mat siyah rengi ve kadrosundaki eğimli tasarıma ilk görüşte vurulmuştum. Bakırköy'deki Aktif Pedal'dan almıştım. tüm özellikleri şurda...
  3. ondereren

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. İsmim Önder Eren Güzel bir Specialized Sirrus Sport sahibiyim. Hemen her gün ortağımla Florya - Yeşilyurt parkurunda 2 tur atıyoruz akşamları. Ssangyong bölümüyle başladım gezenbilir'e. Bisiklet bölümünde de aktif olmaya çalışacağım...
  4. ondereren

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? açıkçası ben çok popüler olmasından da yana değilim. bu seviyede devam etsin diyorum kendi adıma. ne kadar popüler olursa o kadar da değişecektir fiyatları da, servisi de, müşteriye olan tavrı da... kullanmamış, kalitesine dair en ufak bir araştırma...
  5. ondereren

Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo Tamamlanan kapı yanlarıyla birlikte bir kaç fotoğraf daha çektim.
  6. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı Şu adreste bu plastik eklentiyi biri 114 USD'ye satıyor - http://www.ebay.com/itm/Ssangyong-Actyon-Sports-Navigation-Trim-Bezel-kit-/250646692614?afsrc=1 Bunun üreticisi JY Custom diye koreli bir firma ve http://www.jycustom.co.kr adresli sitesinde...
  7. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı Kabuk ünite ise kasettiğiniz içine koyacağınız tableti doğru seçerseniz (gpsli bir android tablet örneğin) igo veya tomtomun navigasyon yazılımlarıgibi onlarca navigasyon seçeneği var. Dash Command'a benzeyen çok başarılı android uygulamaları da var...
  8. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports yol bilgisayarı Şu da bahsettiğim 7 - 8 inç tabletlere uygun kabuk ünite
  9. ondereren

Yine önemli bir konu ile Ssangyong Actyon Sports' un eksiklerinden birine dikkat çekmek istiyorum. Bildiğiniz üzere araçlarımızda malesef bir yol bilgisayarı yok. Uyduruk 3 tane Trip fonksiyonu haricinde (toplam kilometre, trip a, trip b ve bunların resetleri) ne yakıt tüketimini, ne kalan...
  10. ondereren

Ssangyong Actyon Sports Sustalı Anahtar

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Sustalı Anahtar Forumdan bir arkadaşımızın isteği üzerine yeniden fotoğraf çektim ve buraya da ekliyorum, anahtarın diğer yüzünü de görmek isteyecekler için.
  11. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo bugün biraz fotoğraf çektim facebook sayfalarına da koysunlar diye. instagramvari işledim resimleri biraz :) yanlar (kapılardaki kol koyma yerleri ve hemen üstündeki kısım) için 3-4 saat ayırmam gerekiyor yetişmemişti acil arabaya ihtiyacım...
  12. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo bir türlü vakit bulup ta resim çekemedim deri döşeme sonrası için. biraz önce park ederken çekeyim bari cep telefonuyla da olsa dedim ve karanlıkta iphoneun başarısız flashı ile aşağıdaki resimleri çektim. göründüğünden daha kaliteli oldu...
  13. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo artcar ve otodoseme.com u (altinuc) biliyorum ikisinden de uygun gordugun kadariyla ama tabi ucuzluk pahalilik ta izafi konular. yine de hem rakam hem de kalite iyi aractirip, kim guven veriyorsa araci ona teslim etmek dogru. kotu ve gercek...
  14. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo Bu arada Bilal Usta'ya gösterdiğim tasarımı da paylaşayım. Proton markasının bir aracında kullanılan bir koltuk bu. modelini hatırlayamadım. Ben çok beğendim ve böyle olsun dedim yine de ustanın da tecrübelerine bırakarak. Bu sebeple son...
  15. ondereren

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Deri Döşeme ve Logo Merhaba Biraz önce Bilal Usta'yı aradım ve genç forumcular rahatsız usta :) dedim. Bitmeden kampanya fiyatı ne olacak diye sordum. İşte gelen rakamlar (ertuğrul özkök tarzı oldu giriş :) ) Delikli deri de kullanarak ön arka koltuklar +...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri