onlinetamir kullanıcısının son içeriği

1. onlinetamir

Elektronik Online Tamir

Ynt: Elektronik Online Tamir pic programı yazıyoruz , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız , tasarim-onarim@hotmail.com adresine programla ilgili ayrıntılı bilgileri gönderirsen sevinirim...
  2. onlinetamir

Elektronik Online Tamir

Ynt: Elektronik Online Tamir pic yazılımını yazmayı mı soruyorsun yoksa pice yazılım atmayı mı? pice yazılım atmayı anlatayım , yazılım dosyası .hex uzantılı olur , piyasada kolayca bulabileceğin pic programlayıcılardan bir tane alıp , o donanımın programını yüklersin ve ilgili .hex uzantılı...
  3. onlinetamir

Aydın Yemekleri

Ynt: Aydın Yemekleri Merhaba arkadaşlar , bir aksilik olmazsa çarşamba günü Aydın'da bulunacağım , zengin bir mutfağı varmış açıkçası , bir günde hepsini yemek imkansız :) rasgele seçimler yapacağım bakalım... Umarım havalar güzel olur da birazcık da gezmeye fırsatımız olur , tavsiye...
  4. onlinetamir

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme ıslama köfteyi duymuştum ve şimdiden tadını merak etmeye başladım açıkçası , bakalım Pazartesi günü neler göreceğiz , önerileriniz için teşekkürler...
  5. onlinetamir

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme merhaba arkadaşlar , pazartesi günü iş dolayısıyla Sakarya'da olacağım. Korucuk Kampüsü adında bir yer verdiler , umarım ulaşımı kolaydır ;D ne kadar erken biterse işim gezmeye de o kadar vaktim olur. Merkezde gitmem gereken ve alabileceğim hediyeler nelerdir bilgi...
  6. onlinetamir

kısa ama güzel bir gezi...

Dün iş dolayısıyla Çanakkale'ye gittim. Sabah 6:30 'da Çanakkale'de İskeleye indiğimde inanılmaz bir soğuk beni karşıladı sağolsun ;D Yakın bir yerde kahvaltı edebileceğim bir yer bulup işimi hallettikten sonra biraz gezmek istedim. Daha önce şehitlikleri ve Truva atını gezmiştim ama şehir içini...
  7. onlinetamir

Elektronik Online Tamir

Ynt: Elektronik Online Tamir mrb hocam , açıkçası ps3 tamiri pek yapmıyoruz , ama sorununuz lens sorunu büyük ihtimalle. elimde ona uygun lens olsa alıp deneriz muhakkak ama şu an elimde yok malesef. sana tahtakalede ki zaza hanı tavsiye edebilirim. Orada ps3'ün lensini bulabilir ve tamir...
  8. onlinetamir

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba , İstanbulda yaşıyorum. Siteyi uzun süredir biliyorum ; ama yeni üye oldum. Amatör olarak trekking yapıyorum. Zaten çocukluğumuz dağlarda köylerde geçtiğinden farkında olmadan trekking yapıyormuşum meğer ;D İstanbul ve çevresindeki yürüyüş ve...
  9. onlinetamir

Elektronik Online Tamir

Merhaba Sevgili Gezenbilir Üyeleri. Elektronik kart tamiri , koşu bantları ve kondisyon aletlerinin elektronik devrelerinin bakım onarımını , isteğe göre proje tasarımı gerçekleştirmekteyiz. Elektronik ev aletleri tamirinde de hizmet vermekteyiz. Mühendis ve teknikerlerden oluşan ekibimizle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri