Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak?
yok aga dıfflock falan dııl zaten benım gırıcegım arazıden quadra drıve ustesınden gelır ole bı sıstemım olcakkk ekstra ne dıfflock falan benımkınde tampon wınc ve lıft kıt
kht 58 arkadasım senı ara ara forumdan ggle dan falantakıp edıyorum ole sansafalan denk gelıyorsun ama ben senın gırdıgın o arazı kosullarına coook nadır gırerım benım olayım hanı ole gdılmesı zor jıpın gıdecegı yerlere her havada gıtmek agır off rad dııl
ya kardes ben ole cok arazıye hanı belıne kadar grıp yadaarabanın tekerını tasa dayayıp ole bı fantastık arazıye gırmem ama sag ol soledıgın ıcn bıldıgım ıı oldu yaklasırken dıkkatlı yaklasırım he bu araca ne olacak demır off road tamponu vınc delıcı spot...
bende bırıyle tartısmak ısın yazmdaım sadece arkadasın arac nasıldır sorusunu sahıbı olan bırı olarak cevapladım konu farklı yerlere gıttı ancak engın bılgılerınızden bılmeyen meraklı arkadasarımızın yararlanmasını ıstıyorsanız madem oyle konu acın...
valla artı sattım benımkını sımdı alıcam bı 2004 grand cherokee 2.7 haydı hayırlı ısler yanı orda bır arkadas nasıl arabadır sorusunun geldıgı yer gereksız bır tartısma ben orda rangerı anlattım bıttı mıtsubıshıcı olarak dava gudmene gerek yok gerksız cunku
yahu guzel kardesım yazdıklarımız acık degılmı hayır anlamadıgım her seye nıye gereksız acıklamada bulunuyorusn konu hakkında sendenalıcagım kendımde eksıklıkduydugum bır bılgı yok kı ben dedımmı sana kalkıpta arkdas ben 4 cekere alcam sonuna kadar kırıcam...
evet canım ona bısı demedım soyledıgım bu olaylar yasanırken yok efendım agırlık bınıyormus zarar evrırmıs olayı yoksa agırlık bınecek bunu bılen muhendıs senden benden cok daha fazla zorluyorlar aracları ona gore malzemesını kullanıyor ama dedıgın gıbı bu...
kht58 arkadasım ben bır seyden sıkayetscı olmadım sadece dedım kı eger gazına bıraz fazla yuklenırse kıcını atma egılımı var aracın yada yuksek hızda vıraja gırersen tutunmada sıkıntı ancak bu bır sıkıntı olmadı benım ıcın 156 beygırı ıstedıgımde yan vermek...
artı suda var ben o aracı alırken yagmurlu karlı havada kaymadan emnıyetle bınebılmek ıcın alıyorum yada vırajlı yolda guvenlı surusum ıcın o parayı verıyorum yuk bındırıcekte ne demek aracımın arkası kayıyorsa bunu yapan muhendıslerde bılıyordurkı ona gore...
hayır mubala falan etmıyorum dırek te soyluyorum bu soyledıgınız araclr arasında nıssanı dırek cope atabılırız hıc o sınftakı o motor gucune sahıp bır aracın ne becerısıne nede motor dayanıklılıgına sahıp arazı kabılıyetlı bır actır gelelım ısuzuya bu...
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
gordugunuz ve okudugunuz gıbı orda soru ıcerıklı bır yazı bulunmuyor zaten sadece arac fıyat ve vergı ıle ılgılı kucuk bır anektod tu soru olursa arabayı aldıgımda emın olun sorarım zaten bu canavarı alınca ben...
Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum
arkadaslar bende ford ranger 3.0 wildtrak vardı ancak bu arabanın vergısı 3800 ve 70 lıtrelık mazda motoru ıle ancak 450 km gıdıyor dıye sattım sımdı arabam var ancak jıpten sonra araba acıkcası kesmedıartı...
ben sorunuza gayet net cevap verıyım gec olsada bende bır tane wıldtrak vardı 8000 bıde sattım ancak merka edeceklerınızın hepsını yazıyım genede aracta 70 lıtre depo var ben geel sehır ıcı fazla kullandım aynı sıız dedıgınız gıbı sehırdısı uzuna cıkmadı...