oorsal kullanıcısının son içeriği

1. oorsal

Defender 110 Hidrolik Direksiyon Seti Arıyorum

Tesekkurler bende sehir icinde cok zorlaniyorum. facebook sayfalarinada ilan biraktim umarim kisa zamanda bulurum, sizinki de hayirli olsun
  2. oorsal

Defenderim I Aldim

Tesekkurler, beyaz arac
  3. oorsal

Defenderim I Aldim

Cok sagol, Sizide hayirli olsun
  4. oorsal

Defenderim I Aldim

Selamlar Arkadamlar Yillar sonra cok fazla alma israrlarina ragmen defenderimi aldim (88 Model Puma Motorlu), Umarim utandirmaz. Bir terslik olmazsa 28 Temmuz tarinde Erzurum -Trabzon ve sonrasinda istanbula dogru yola cikacagim, oncelikle Trabzonda Aracima (yag-su-fren) yola cikmadan once...
  5. oorsal

Defender Tavsiyesi

Tesekkurler hepinize TDI bakayim o zaman
  6. oorsal

Defender Tavsiyesi

Selamlar Arkadaslar Yillardir cesaret edemedigim Defender hevesim tekrar canlandi, fakat fiyatlar acayip artmis, alttaki linkte ilani olan araca bakmanizi ve fikir vermenizi rica ediyorum. (sehir icinde az daha cok kamp icin kullanilacak bir arac ariyorum) Tesekkurler Sahibinden Land Rover...
  7. oorsal

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri takip
  8. oorsal

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Cuma günü Eresin Ford u aradım. 2.4 dizel 130 ps ford motorların faturalı satıs fiyatı 11 500 Ytl ve birde Servis motoru denen bazı parcaları eksiltilmis(Deteyını bilmiyorum) 0 motorun 6700 Ytl oldugunu söylediler. Bu durumda 20 25 bine ihaleden almam...
  9. oorsal

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu aracların 20 bin tl den fazla edecegi dogrumu acaba.
  10. oorsal

Zırhlı Defender

Selamlar Arkadaslar Uzun zaman once bir cogunuzla tanısıp yazısmıstık. Defenderden almaya calısırken Dısco ya ikna olmus ve sonundada ikisinide alamamıstım malesef. Sonunda sansım yaver gitti ve calıstıgım sirketin araclarından biri Irak dan İstanbula geldi. Zırhlı, Dizel, Defender sanırım...
  11. oorsal

Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta Naci bey mesaji simdi gordum Yok MPI ye niyelendim sizinkini kullanip kafami karistirmayayyim ;D. V8 in muthis olabilecegini dusunuyorum
  12. oorsal

Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta Tamam tesekkurler Bakip size haber veririm.
  13. oorsal

Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta Selamlar zamaniniz olursa su ilana bakabilirmisiniz, Servis yada Lr parcacisindan satiliyor galiba http://www.sahibinden.com/1997_discovery_mpi_2000_cc_136_hpWQQaXQQ3909845WQQpXQQdisplayitem
  14. oorsal

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Evet soylediginiz kosullarda macera olur gibi duruyor. MPI lere ne dersiniz peki

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri