Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO
6 veya 8 silindirli araçlar için bir önerin var mı ? özellikle LPG takılınca sessiz olmalı enjektörlerden ses gelmemeli . bende cherokee
4000 6 silindir araç vardı ATİKER sıralı taktırmişdim sankı motor piston vuruyormuş gibi ses...
Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?
benim önerim bu durumda mt lastik almamanız. STT yerine ST-c öneririm. Özellikle otobanda uzun süreli kullanacaksanız mt ler ses açısından sizi üzer.
Ynt: 31-10.5-15 Mt Goodyear Wrangler
Şu anda tekrar güncelleşti . Ön iki lastik dişleri oldukça erimiştir arka iki tanesi nerdeyse yeni gibi durmaktadır. Bilgilerinize sunulur...
Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu..
benim pratikte yaşadıgım 3 inç takınca araba gerçekten 3 inç yükselmedigi. Offset jant takmazasan sorun yok. Ama senin jantların ofset. Yane daha açık konuşmak gerekirse 31 inç lastik bile arazide yaylanırken dodiklere sürtecektir Hatta dodik taksan...
Ynt: XJ icin lastik- jant sorunu..
33 lastik takamazsın. Tekerleklerin çamurluga degecektir. Ayrıca o janta o lastik pek güvenli olmaz. Yapman gereken şey jantları degiştirmek. Aslında 31 ile de lastik çamurluk problemi olacaktır.Başta anlamazsın ama arazide zorlayınca zamanla farkedersin Ufak...
Ynt: Bor Katkısı
uzun araştırmalar sonucu bende motorsilk kullandım. arabanın çekişinde kesinlikle farkedilir bir artış oldu. mesela dik rampaları çıkarken eskiye göre daha büyük viteslerde çıkmaya başladım. motor sesinde biraz azalma hissedildi. Yakıt tüketiminde 4 depo tüketimi neticesinde...
Ynt: İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009)
Okan mükemmel olmuş. Çok emek vermiştin çok zaman harcadın iki kameraman ve bir yönetmen oldukça fedakarlık gösterdiniz. Fragmanları bizzat yaşamama ragmen beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Devamını merakla bekliyoruz.
Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ?
http://www.sahibinden.com/1997_model_lpg_li_fuul_fuul-24WQQaXQQ16547457WQQpXQQdisplayitem
Bu araçda güzel fiyat iyi. arkada LSD varsa ve de sorunsuzsa tamamdır. İyi bir modifikasyon yani dodik snorkel vinç lastik jant yükseltme ön tampon rockslider...
Ynt: Jeep XJ Arayışım. Bugün Ne Yaptım ?
http://www.sahibinden.com/off_road_donanimli_xj_cherokee_sport-73WQQaXQQ9066861WQQpXQQdisplayitem
Bu araç mantıklı . Biraz indirim yaparsa ve de gerçekten motor ve şanzıman aksamında sorun yoksa mükemmel. En azından araştırmaya deger diye düşünüyorum.
Selamlar . 120 000 km de bir aracım var. Araç ısınınca yaklaşık 1 dak sonra sanki motorundan piston vurması gibi bir ses geliyor. Çok fazla degil rahatsız etmiyor ama uzun yolda giderken biraz benim kafama takılıyor.
Önceleri manifold kaçagı zannettim ancak degiştirdim ses azaldı ama devam...