osmanxx34 kullanıcısının son içeriği

1. O

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! süper resimler
  2. O

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok VW pick-up yapamaz diyenlere inat :)
  3. O

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu biz de boyle trenler varmiymis . cok guzel resimler olmus.
  4. O

Köprülü kanyon Rafting

Ynt: Köprülü kanyon Rafting rafting super eglenceli birsey. biz de gecen hafta koprulu kanyondaydik. su buz gibi. sansimiza !? hava da yagisli ve serindi ama yine de cok eglendik. bir kere herseyden once doga ve dag manzaralari cok guzel. elif hanimin dedigi gibi baharda su yuksek oluyor bu...
  5. O

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster duster a artık saygıda kusur etmemek gerekir
  6. O

Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi

Ynt: Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi cok tesekkur ederim bilgiler icin dora
  7. O

Ynt: Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi sormayi unutmusum kuzdere kanyonu ve goynuk kanyonlari farkli kanyonlar mi? yoksa ayni kanyon iki farkli isimle mi adlandiriliyor ? tesekkurler
  8. O

Ynt: Göynük Kanyonunda Canyoning Keyfi merhaba resimleriniz cok guzel cok heyacanli gozukuyor ben de kanyoning yaptim zamaninda. cok zevkli bir aktivite. ben de antalya da yasiyorum. yurtdisindan gelecek misafirlerim var yakinda boyle bir aktivite katilmak isterim. faaliyet ne kadar suruyor...
  9. O

Çatlak Karabinler Hakkında

merhaba arkadaslar, eskiden dagciliga merak salmistim ve hevesle bircok karabiner almistim. bunlari bazi kanyon gecislerinde ve iple inis faaliyetlerinde kullandim fakat kimisi bazen kayalarin uzerine dusmustu. bildigim kadariyla olusan ve gozle gorulemeyen kilcal catlaklar potansiyel tehlike...
  10. O

Team Touareg Turk Patagonya Fatihi

Ynt: Team Touareg Turk Patagonya Fatihi gercekten gogsumuzu kabartan bir haber. tebrik ediyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri